Φιλικά επί αθηναϊκού εδάφους για το Μίνι Παίδων της ΝΕΠ

Τρίτη, Οκτώβριος 17, 2023 - 9:30μμ
Η πρώτη εκτός έδρας διπλή προπόνηση ήταν πολύ αποτελεσματική, καθώς ο κοουτς Θανάσης Κοντάκος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της ομάδας πόλο Μίνι Παίδων της ΝΕΠ, ταξίδεψε το Σάββατο στην Αθήνα με σκοπό να πραγματοποιήσει φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αθλητική χρόνια.
Η αποστολή ήταν αποτελούμενη από 18 αθλητές γεννημένους τα έτη 2011-2012-2013. Προπονητής ήταν ο Θανάσης Κοντάκος και αρχηγός αποστολής ο έφορος των ακαδημιών Θόδωρος Παπανίκος.
Το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου Γέρακα και προπονήθηκε μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Νηρέα Γέρακα.
Αφού γευμάτισε σε γνωστή ταβέρνα του Γέρακα,μεταφέρθηκε στο κολυμβητήριο στο Γουδί όπου εκεί έκανε άλλη μια δυνατή προπόνηση μαζί με την Κ13 του Παναθηναϊκού.
Η πρώτη εκτός έδρας διπλή προπόνηση ήταν πολύ αποτελεσματική, καθώς ο κοουτς Θανάσης Κοντάκος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Στόχος είναι να μάθουν τα παιδιά να παίζουν μοντέρνο πόλο, να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο φετινό πρωτάθλημα της Κ13 να προετοιμαστούν για το επόμενο ηλιακό τμήμα».
Τέλος, η διοίκηση της Ν.Ε.Π ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις του Νηρέα Γέρακα και του Παναθηναϊκού για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάσσει την ανταπόδοση για το μέλλον.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

Υποστήριξη: SilkTech