Παναχαϊκή: Το προπονητικό τιμ των τμημάτων της Ακαδημίας

Παρασκευή, Οκτώβριος 13, 2023 - 12:00μμ
Στο πρωτάθλημα της Super League 1 η Κ15 και στο αντίστοιχο της Super League 2 η Κ1

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σε συνεργασία με τη σχολή ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ανακοίνωσε το προπονητικό τιμ των δύο ομάδων των ακαδημιών της, που συμμετέχουν σε Εθνικά πρωταθλήματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η Ακαδημία Παναχαϊκής ανακοινώνουν το Staff των ηλικιακών κατηγοριών Κ19 (Super League 2) & Κ15 (Super League 1) ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023/24.
– Τεχνικός Διευθυντής: Στάθης Τσαρτόλιας
Ο Στάθης Τσαρτόλιας είναι Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) στα Τρίκαλα με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Παναχαϊκής και στα Τρίκαλα ενώ από το 2019 είναι Υπεύθυνος των Ακαδημιών της Παναχαϊκής.
– Προπονητής Κ19: Χάρης Ράντος
Ο Χάρης Ράντος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A και Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο ενώ είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Αθλητική Διοίκηση. Έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών, στη Δόξα Παραλίας, στη Νίκη Προαστίου, στον Αετό Πατρών, στο Τσιλιβή Ζακύνθου (Γ' Εθνική), στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, στις Ακαδημίες της Παναχαϊκής ενώ πέρυσι ήταν Προπονητής στις ομάδες Κ19, Κ17 & Κ14 της Παναχαϊκής. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στη Παναχαϊκή από το 2002 έως το 2006.
– Γυμναστής Κ19: Νίκος Κατσαρέλης
Ο Νίκος Κατσαρέλης είναι Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2008 έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει σειρά Σεμιναρίων σε θέματα ανάπτυξης φυσικών ικανοτήτων – πρόληψης τραυματισμών – προπονητικής κ.ά. Από το 2018 έως και σήμερα υπήρξε εισηγητής σε Σεμινάρια ποδοσφαίρου με αντικείμενο τον σχεδιασμό προγραμμάτων βελτίωσης της φυσικής κατάστασης σε αθλητές και την αξιολόγηση αθλητών. Έχει εργαστεί στον Διαγόρα Βραχνεϊκων, ενώ ήταν άμεσος συνεργάτης του Χάρη Ράντου στις ομάδες Κ της Παναχαϊκής και στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Επίσης, ο Νίκος Κατσαρέλης, έχει εργαστεί σε Αστέρα Βάρης, Απόλλων Αθηνών και Προοδευτική.
– Προπονητής Κ15: Δημήτρης Κατριμπούζας
Ο Δημήτρης Κατριμπούζας είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B καθώς και του Master Per Il Settore Giovanile ενώ αυτή την περίοδο συμμετέχει στην 3η Φάση της Σχολής για την απόκτηση του διπλώματος UEFA A. Διαθέτει εξειδίκευση στον τομέα της Ανάλυσης Ποδοσφαίρου. Έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του Αετού Ρίου, στις Ακαδημίες του Δαβουρλή, στην Κ19 του Παναιτωλικού και στην Ακαδημία της Παναχαϊκής.
– Γυμναστής Κ15: Στάθης Τσιτσιβός
Ο Στάθης Τσιτσιβός είναι γυμναστής με παρουσία στο τμήμα στίβου της Παναχαϊκής από το 2010 έως και το περασμένο καλοκαίρι ως αθλητής κατακτώντας μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες ενώ από το 2017 έως και το περασμένο καλοκαίρι ως προπονητής των Ακαδημιών και στα αγωνιστικά τμήματα Κ16 & Κ14.
– Συνεργάτης Προπονητή Κ15: Παύλος Αποστόλου
– Προπονητής Τερματοφυλάκων Κ19 & Κ15: Δημήτρης Κόμπλας
– Ψυχολόγος Κ19 & Κ15: Σοφία Στρέκλα».

Μπορεί να είναι εικόνα ποδόσφαιρο, φούτμπολ και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, αθλητικός εξοπλισμός, στάδιο και κείμενο που λέει "ASKOUNIS ZAFI"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο και παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "ASKOUNIS ZAFI"

Υποστήριξη: SilkTech