Βετούλας: «Ικανοποιημένοι με τη νίκη, οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις»

Τρίτη, Οκτώβριος 10, 2023 - 8:00μμ
Ο προπονητής του Απόλλωνα ανέλυσε την αναμέτρηση με την Καρδίτσα και την πρώτη νίκη της ομάδας του στην Basket League

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και αυτό εξήγησε ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας, μετά το τέλος της νίκης επί της Καρδίτσας, στην πρεμιέρα της Basket League.
«Πρώτα από όλα να ευχηθώ στην Καρδίτσα να επιστρέψει γρήγορα στην κανονικότητα και στη φυσική της έδρα, αφού έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία» ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού της ομάδας της Πάτρας.
Και συνέχισε: «Για το παιχνίδι με τη νίκη νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με δεδομένο ότι ήταν πρεμιέρα και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό βλέπουν τι γίνεται, είδαμε τι συνέβη στην 1η αγωνιστική στη Basket League. Κρατάμε τη νίκη και τη διάθεση στο αμυντικό κομμάτι ειδικά στο δεύτερο μέρος».
Παράλληλα εξήγησε πως υπάρχουν και τομείς που απαιτείται βελτίωση. «Φυσικά υπάρχουν πράγματα, τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε στην επιθετική μας λειτουργία. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος της χρονιάς.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ στο τέλος του αγώνα» κατέληξε ο Νίκος Βετούλας.

Υποστήριξη: SilkTech