Θρήνος για το θάνατο του 21χρονου Νικολάου Ζησιμόπουλου της ΝΕΠ

Δευτέρα, Οκτώβριος 9, 2023 - 9:38μμ
Τραγωδία

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση πως έφυγε από τη ζωή ένα νέο παιδί μόλις 21 ετών.

Ο λόγος για τον συμπολίτη Νικόλαο Ζησιμόπουλο που τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το 21χρονο παλικάρι έδινε μάχη με την ασθένεια του χωρίς στο τέλος να μπορέσει να βγει νικητής βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένεια του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης στις 4.30 το απόγευμα και θα ακολουθήσει η ταφή του στο εκεί κοιμητήριο.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του Κωνσταντίνος και Κωνσταντίνα Ζησιμοπούλου, ο αδελφός του Παναγιώτης Ζησιμόπουλος, οι παππούδες του, τα ξαδέλφια του και οι υπόλοιποι συγγενείς.

Ο εκλιπών ηταν αθλητής της ΝΕΠ.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δυστυχώς ο Νικόλας Ζησιμοπούλος δεν είναι, πλέον, μαζί μας. Ολο αυτό το διάστημα και για 4 ολόκληρα χρόνια πάλεψε γενναία με ασθένεια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 16:30 στο κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτισσας. Ολοι στη ΝΕΠ είμαστε συγκλονισμένοι και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους γονείς του Κώστα και Κωνσταντίνα και στον αδερφό του, επίσης αθλητή μας, Τάκη.

 

Υποστήριξη: SilkTech