Ντέρμπι «αιωνίων» νωρίς στη σεζόν

Παρασκευή, Οκτώβριος 6, 2023 - 6:00μμ
ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Η Ευρωλίγκα είναι πάλι εδώ και ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει, είναι φυσικά ένα ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στις αναλύσεις στοιχήματος, το σημερινό ματς αναμένεται να είναι αμφίρροπο.

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της ομάδας του Αταμάν, με στόχο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Το «τριφύλλι» δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και ηττήθηκε με σκορ 75-51. Φάνηκε ότι ακόμα δεν έχει βρει την χημεία που χρειάζεται ώστε να πρωταγωνιστήσει στο υψηλό επίπεδο. Οι παίκτες του ήταν αρκετά άστοχοι και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν φάνηκε πως μπορούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλές μονάδες, αλλά θα πάρει καιρό αυτό το σύνολο να γίνει μία ομάδα που θα «τρομάζει» τους αντιπάλους της. Στο κουπόνι οπαπ θα βρείτε και άλλα τρία παιχνίδια, για το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague.

Ούτε ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα περίμενε τέτοια κυριαρχική εμφάνιση από τους παίκτες. Με φοβερές αμυντικές προσπάθειες και ομαδικό μπάσκετ στην επίθεση, πήρε εύκολα τη νίκη και το τρόπαιο. Ο σημερινός αγώνας είναι τελείως διαφορετικών δεδομένων, όμως είναι αρκετά ισχυρό ψυχολογικό boost, η κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Η ομάδα του Πειραιά για ακόμα μία σεζόν θα βάλει στόχο τις υψηλές θέσεις, ελπίζοντας να ξεπεράσει γρήγορα τους Βεζένκοφ και Σλούκα, που έφυγαν από την ομάδα.

Στοιχηματικά, το διπλό του Ολυμπιακού είναι αρκετά καλή επιλογή στο 1.98.

Υποστήριξη: SilkTech