Κατασκευή κλειστού προθερμαντηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Παρασκευή, Οκτώβριος 6, 2023 - 8:00μμ
Μετά από αίτημα της διοίκησης του Αθηνόδωρου

Ένα ακόμη σκαλοπάτι (πλατύσκαλο αναμφίβολα), κατέκτησε το αίτημα της διοίκησης του Αθηνόδωρου για την κατασκευή κλειστού προθερμαντηρίου κάτω από τις δυτικές κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου.

Η σχετική ανάρτηση του συλλόγου του Αιγίου, αναφέρει: Η ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για το συγκεκριμένο έργο , αφήνει αισθήματα ικανοποίησης και δικαίωσης των διαχρονικών προσπαθειών των διοικήσεων του συλλόγου μας.

Αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα μπορούσαμε να αναφερθούμε εκτενώς σε πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές (και πρόσωπα), της μακράς διαδρομής των προσπάθειών μας να ενταχθεί το σημαντικό αυτό αθλητικό έργο στα προγράμματα της περιφέρειας για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών.

Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους που ήταν αρωγοί, με κάθε ιδιότητα, από την πρώτη έκφραση του αιτήματος μας (προφορική και γραπτή ), ως την οριστική δρομολόγησή του και τη διαφαινόμενη πλέον σήμερα υλοποίησή του.

Οφείλουμε ωστόσο απερίφραστα να συγχαρούμε τη σημερινή διοίκηση του Αθηνόδωρου γιατί οι ενέργειές της προς το σκοπό αυτό έγιναν με μεγάλη επιμονή και αποφασιστικότητα, με διάθεση πάντα και πνεύμα συνεργασίας προς όφελος των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων που αγαπούν τον κλασικό αθλητισμό.

Υποστήριξη: SilkTech