ΕΣΠΦΑΑ Πατρών: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Πέρασμα της Γέφυρας, περπατώντας από το Ρίο στο Αντίρριο

Τρίτη, Οκτώβριος 3, 2023 - 12:22μμ
Το επόμενο ραντεβού, δίνεται στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας ''Φάνης Τσιμιγκατος''

"Μετά από την πρωτοβουλία του συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών, για την συλλογή τροφίμων και αναγκαίων ειδών, στους πληγέντες της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα για τον Δήμο Φαρκαδόνας, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μία περιπατητική δράση" αναφέρει ο ΕΣΠΦΑΑ Πατρών.
Στο πλαίσιο του προγραμματισμού ανοικτών δράσεων στην κοινωνία, με στόχο την αύξηση της κινητικής δραστηριότητας, την ευαισθητοποίηση για το ευ ζην και την ανάπτυξη της γενικής φυσικής κατάστασης, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου το πρωί και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η δράση ''Πέρασμα της Γέφυρας΄΄ από το Ρίο στο Αντίρριο και επιστροφή, μετά από μία σύντομη περιήγηση, στο γραφικό Αντίρριο.
Το περπάτημα πάνω στη γέφυρα, αποτελεί μία όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία και με τον καιρό να είναι εκπληκτικός, οι 100 και πλέον συμμετέχοντες, μέλη αλλά και φίλοι της ΕΣΠΦΑΑΠ, απόλαυσαν την διαδρομή.
Σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει: "Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας αλλά και τους πολλούς φίλους, που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν, στο πρώτο ουσιαστικά ραντεβού.
Η προσέλευση ξεκίνησε από τις 10:30. Στο σημείο συνάντησης, ακουγόταν μουσική - καλωσορίσματος, ανακοινώθηκαν οι δράσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί και άλλες που προγραμματίζονται.
Το επόμενο ραντεβού, δίνεται στον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας ''Φάνης Τσιμιγκατος'', όπου ο σύλλογός μας, θα οργανώσει και θα συντονίσει τις εθελοντικές ομάδες.
Παρακαλούμε όσους και όσες θέλουν να συμμετάσχουν ως εθελοντές ή εθελόντριες, να συμπληρώσουν τη φόρμα εθελοντή πού βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.patrasnighthalfmarathon.gr στο πεδίο: Εθελοντισμός.
Συμπληρώνουμε το Ηλεκτρονικό Έντυπο Εγγραφής Εθελοντών. Οι δράσεις συνεχίζονται με τη διοργάνωση ενός ακόμα περιπάτου και μία ποδηλατάδα στο επόμενο δίμηνο. Περί το τέλος Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 1η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου. (Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ημέρα, ώρα και η τοποθεσία της συνέλευσης).
Το 1ο εξάμηνο λειτουργίας του συλλόγου μας, περιλαμβάνει ακόμα μία εκδήλωση παραμονές Πρωτοχρονιάς"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech