Μεγάλη νίκη για τον ΝΟΠ στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 25, 2023 - 10:03πμ
7-6 τον ΝΟ Χανίων

Με τη σπουδαία νίκη του ΝΟ Πατρών στην επιστροφή του μετά από έξι χρόνια στη μεγάλη κατηγορία -μέσα στο κολυμβητήριό του στην αχαϊκή πρωτεύουσα-, άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.
Οι Πατρινοί, που έχουν στο τιμόνι τους τον Χιώτη προπονητή Γιώργο Ντόσκα, επιβλήθηκαν με 7-6 του ΝΟ Χανίων (επίσης με νέο προπονητή, τον Μανούσο Βιζυράκη), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Α' Ομίλου και μπήκαν με το δεξί στη διοργάνωση.
Σ' ένα παραδοσιακό επαρχιακό ντέρμπι, με κλειστές άμυνες, ο ΝΟ Χανίων προηγήθηκε με 0-2 και 4-5, αλλά η ομάδα της Πάτρας, με πρωταγωνιστές τους νεαρούς παίκτες της, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να ξεφύγει με δύο γκολ στα μέσα της τέταρτης περιόδου (7-5) και να "καθαρίσει" τη νίκη, με τους Χανιώτες να μειώνουν στο τελικό 7-6.
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-6
Οκτάλεπτα: 0-2, 4-2, 2-1, 1-1.
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος 2, Κανελλόπουλος Β. 1, Γεωργαράς 1, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος 1, Γκότζης, Βικάτος, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Λαμπάτος, Μπετχαβάς 1.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης, Παππάς Ξ., Μπατάκης 2, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουσάροφ 2, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης
Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κολυμπούν, πισίνα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κολυμπούν, πισίνα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που κολυμπούν και πισίνα

Υποστήριξη: SilkTech