Απόλλωνας: Το τέλος του Σέπαρντ και τα φιλικά με Κεραυνό Στροβόλου

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 18, 2023 - 10:00πμ
Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τον Απόλλωνα είναι με τον Κόροιβο την Τετάρτη (20/9) στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας

Ο Τζέρεμι Σέπαρντ (26 χρονών, 1.85 μέτρα) δεν μπόρεσε τελικά να πείσει τον Νίκο Βετούλα, με τον Απόλλωνα Πάτρας να αποφασίζει τελικά να λύσει το συμβόλαιό του.
Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα της Πάτρας με ανακοίνωσή της, ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα του 26χρονου γκαρντ, με τους Πατρινούς να κοιτάζουν ξανά στην αγορά για ξένο παίκτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Τζέρεμι Σέπαρντ στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του."

Μια ήττα και μία νίκη

Ο Απόλλων  έδωσε φιλικό αγώνα με τον Κεραυνό Στροβόλου, οπού οι "ασπρόμαυροι" ηττήθηκαν από την κυπριακή ομάδα με 70-66.

Αναλυτικά η ενημέρωση της πατρινής ομάδας: Ενα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, καθώς αντιμετώπισε σήμερα τον Κεραυνό Στροβόλου, στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 70-66 από τους Κύπριους και ήταν μια ακόμα καλή ευκαιρία για τον Νίκο Βετούλα να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.
Μετά το τέλος, ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Βετούλας, τόνισε: «Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι θέλαμε να μπουν στο ρυθμό ο Όσμπρον και ο Μουράτος. Δυστυχώς είχαμε το απρόοπτο με τον Μπλέιλοκ που τραυματίστηκε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο και ελπίζω ο Σαλούστρος και αυτός αποχώρησε με ένα μικρό πρόβλημα προς το τέλος να μην έχει κάτι σημαντικό και να είναι διαθέσιμος στο επόμενο φιλικό με τον Κεραυνό. Είδαμε ακόμή και σήμερα ότι χρειάζεται χρόνος για τα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί».
ΑΠΟΛΛΩΝ (Βετούλας): Μπλέιλοκ 6 (1), Φιλιππάκος 2 , Ουάσιγκτον 7, Σκορδίλης 8, Βησσαρίου 5 (1), Μουράτος 19 (1), Οσμπρορν 2, Καφέζας, Γκιουζέλης 5 (1), Κογιώνης, Σαλούστρος 10 (1).
Να σημειωθεί ότι στο φιλικό δεν αγωνίστηκε ο Τι Τζει Σταρκς.

Ο Απόλλωνας Πάτρας νίκησε τον Κεραυνό Στροβόλου με 72-68, στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλας, στο back-to-back φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Πάτρας νίκησε με 72-68 τον Κεραυνό Στροβόλο στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην ομάδα της Κύπρου αγωνιζόμενη χωρίς τους Σαλούστρο, Σκορδίλη και Σταρκς, που για διάφορους λόγους έμειναν εκτός αγώνα.
“Ήταν ένα ακόμη δυνατό τεστ”, δήλωσε μετά τη λήξη ο Νίκος Βετούλας και συμπλήρωσε: “Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί ως ομάδα για να δούμε που βρισκόμαστε. Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος”.
Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τον Απόλλωνα είναι με τον Κόροιβο την Τετάρτη (20/9) στο κλειστό γήπεδο των Πατρινών, στην Περιβόλα.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 42-39, 58-55, 72-68.

Διαιτητές: Λιόνας, Λιαρομμάτης, Πλέγας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Ουάσινγκτον 13 (2), Μπλέιλοκ 12 (2), Βησσαρίου 5 (1), Μουράτος 6 (1) Οσμπορν 7 (11 ριμπάουντ), Καφέζας, Γκιουζέλης 19 (3), Κογιώνης, Φιλιππάκος 10.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ (Κακιούζης): Σπένσερ 12 (2), Θόρτον 15 (3), Πασιαλή 3 (1), Σάιμον 5, Κουμής 4, Στιλιανού 9 (1), Φ. Τίγκας 2, Ρέινολντς 6, Τέιλορ 12.

Υποστήριξη: SilkTech