Μεγάλη η συμμετοχή στο φετινό Run Greece Πάτρας στις 24 Σεπτεμβρίου

Τρίτη, Σεπτέμβριος 12, 2023 - 1:23μμ

Λίγο πριν την τελική ευθεία για το Run Greece Patras 2023, τον Αγώνα Δρόμου μαζικού χαρακτήρα (με αγωνίσματα 5 χλμ., 10 χλμ. και 850μ παιδιών στο κέντρο της Πάτρας) οι εγγραφές είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο σύμφωνα με το οποίο αναμένεται αρκετά μεγάλη συμμετοχή αθλητών/τριων αλλά και μικρών μαθητών στον αγώνα που θα διεξαχθεί, λίγο νωρίτερα φέτος, στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, εξ αιτίας των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο 10ος αγώνας Run Greece Patras 2023 έχει κι ένα ιδιαίτερο μήνυμα μια και γίνεται σε συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» προκειμένου να προωθηθεί ενημέρωση όλων μας σχετικά με τον Ζαχαρώδη Διαβήτη. Ο Σύλλογος «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» συμπληρώνει και αυτός μια δεκαετία προσφοράς στην κοινωνία με ποικίλες δράσεις πάνω σ΄ αυτό το ευαίσθητο θέμα της υγείας.
Ο Αγώνας αυτός διοργανώνεται από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. την ασφαλιστική εταιρεία ERGO. Μεγάλη φυσικά είναι η βοήθεια από τους πολύτιμους συνεργάτες - υποστηρικτές του Αγώνα, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας) και τον Δήμο Πατρέων (Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού). Σπουδαίο επίσης είναι το κοινωνικό μήνυμα και η συνεργασία στην διοργάνωση του σωματείου «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας.
Επίσης πέραν των παραπάνω θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη και τους τοπικούς χορηγούς που θα σταθούν δίπλα μας και σ΄ αυτόν τον αγώνα.
Αναλυτικά, την Εφημερίδα «Πελοπόννησος» που θα μας υποστηρίξει ως χορηγός επικοινωνίας, την εταιρεία ΤΡΙΓΚΑΣ NEFROS για τη χορηγία εξοπλισμένου ασθενοφόρου, τον Ο.Λ.ΠΑ και τις εταιρείες COFFEE ISLAND και DOLE για τις επί μέρους χορηγίες τους που συμβάλλουν με τον τρόπο τους για έναν ωραίο αγώνα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Οι Δηλώσεις συμμετοχής για τους δρόμους 5 χλμ., 10 χλμ. και 850μ παιδιών, θα πρέπει να γίνουν έως την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.run-greece.gr
και δια ζώσης στα γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Τέρμα Ηλέκτρας καθημερινά από τις 9.30 - 14.30 επίσης μέχρι την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Υποστήριξη: SilkTech