Κανέλλος Γεωργίου: Ο μοναδικός Πατρινός που συμμετέχει σερί σε 3 Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2023 - 4:00μμ
Ο αθλητής της Ακαδημίας των Σπορ ''γράφει ιστορία ''

Ο Πατρινός χαντμπολίστας Κανέλλος Γεώργιος της Ακαδημίας των Σπορ ''γράφει ιστορία '' μετά την κλήση του στην εθνική Ελλάδος ανδρών Beach handball, όπου η Ελλάδα θα συμμετάσχει στους 3ους παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες ανδρών-γυναικών '' Ηράκλειο 2023 '' που θα γίνουν στην Κρήτη από 9-16 Σεπτεμβρίου στο Karteros Beach Sports Center.
Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν πάνω από 1000 αθλητές-τριες από 26 χώρες της Μεσογείου σε 13 αθλήματα, ενώ η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από 60 άνδρες και 49 γυναίκες.
Ο Κανέλλος Γεωργίου είναι ο μοναδικός Πατρινός αθλητής χάντμπολ που θα έχει συμμετάσχει συνεχόμενα και στους τρεις Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, με πρώτη συμμετοχή στην Πεσκάρα της Ιταλίας το 2015, δεύτερη στην Πάτρα το 2019 και τρίτη η φετινή στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο Πατρινός αθλητής δηλώνει για τη συμμετοχή του: " Όσο με κρατάνε τα χέρια και τα πόδια θα βρίσκομαι στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση και ευθύνη μεγάλη όταν αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στο στήθος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της Ο.Χ.Ε. για την τιμή που μου κάνουν, τους προπονητές της Εθνικής ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, τον σύλλογο μου, την Ακαδημία των Σπορ, που διαμέσου αυτής βρίσκομαι ακόμα στο άθλημα, καθώς και τους εργοδότες μου για τη διευκόλυνση και την άδεια που μου έδωσαν για να μπορώ να συμμετάσχω σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Beach handball ".

Υποστήριξη: SilkTech