Οι δραστηριότητες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

Τρίτη, Σεπτέμβριος 5, 2023 - 8:00μμ
Ο Πρόεδρος του ΙΟΠ βρέθηκε στην Άνδρο στα πλαίσια του αγώνα ανοικτής θαλάσσης

Με την ιδιότητα του γραμματέα της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης της Ε.Ι.Ο. (Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας), ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών βρέθηκε στην Άνδρο στα πλαίσια του αγώνα ανοικτής θαλάσσης 56ος Άνδρος International Yacht Race John B. Goulandris.
Πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσελκύει τα καλύτερα ελληνικά πληρώματα σε συνθήκες ανοικτής θαλάσσης που προσφέρουν θέαμα και αδρεναλίνη.

Οι συνθήκες που επικράτησαν δικαίωσαν την φήμη του σαν ένα σκληρό αγώνα και χάρισαν θέαμα στις παράκτιες διαδρομές. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ν.Ο.Ελλάδος και τον Ν.Ο.Άνδρου και για πρώτη φορά στην Ελλάδα για αγώνα ανοικτής θαλάσσης μεταδόθηκε ζωντανά στο you tube από την ομάδα live streamιng της E.I.O..
Στην απονομή παρέστη ο Υπουργός Αθλητισμού Γ.Βρούτσης ο οποίος έδωσε και την εκκίνηση της τελευταίας διαδρομής, η Πρόεδρος της Ε.Ι.Ο. Ανδρονίκη Αναστασίου, ο γραμματέας της ΕΑΘ Κώστας Καλογερόπουλος, ο Δήμαρχος του νησιού και πλήθος κόσμου και ιστιοπλόων.

Υποστήριξη: SilkTech