"Ιωάννης Κρητικός": “Να βάλετε το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσετε την ομάδα”

Τρίτη, Σεπτέμβριος 5, 2023 - 10:00πμ
Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα πρωτοβουλίας φίλων Παναχαϊκής

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα πρωτοβουλίας φίλων Παναχαϊκής "Ιωάννης Κρητικός" μετά την βαριά ήττα στο "Ελ Πάσο" από την Καλλιθέα.
Αναλυτικά αναφέρει:
"Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους αόρατους αχυράνθρωπους της ανύπαρκτης διοίκησης των "Αμερικάνων" για το καταπληκτικό ρόστερ που αποτελείται από παίκτες εγνωσμένης αξίας υπό την άριστη καθοδήγηση καταξιωμένου τεχνικού επιτελείου.
Η ομάδα στο φιλικό με την Καλλιθέα έδειξε ότι θα είναι ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα,αντάξια της ιστορίας της και προσδοκούμε πως θα ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές.Αναμένουμε δε την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας με μεγάλη αγωνία.
Μας κοροϊδεύετε...Σας κοροϊδεύουμε...
Και τώρα ας σοβαρευτούμε...

Εσείς στην ζωή σας μπορεί να έχετε μάθει να είστε αναξιοπρεπείς και στον βωμό των συμφερόντων σας να μην σέβεστε μια ιστορική ομάδα,μια ολόκληρη πόλη.Εμείς όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραμείνουμε θεατές σε αυτό το τσίρκο που εσείς ονομάζετε ποδοσφαιρική επαγγελματική ομάδα.
Εφόσον δεν είστε διατεθειμένοι να προχωρήσετε στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος είστε υποχρεωμένοι να βάλετε το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσετε την ομάδα με παίκτες που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας και της κατηγορίας.Καθώς επίσης και με τεχνικό team που να έχει την εμπειρία της ελληνικής πραγματικότητας.
Εώς ότου βρείτε τον τρόπο να ενισχύσετε την ομάδα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της οφείλετε να διαφυλάξετε την ιστορία της και να μην την περιφέρετε σαν θίασο στις γειτονιές της Αθήνας.
Απαιτούμε άμεσα διορθωτικές κινήσεις αλλιώς ουδεμία ευθύνη φέρουμε για όσα επακολουθήσουν.
Υποστήριξη: SilkTech