Ο Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδης στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αμαλιάδας

Πέμπτη, Αύγουστος 31, 2023 - 12:30μμ
Θα διεξαχθεί το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023

Εκδρομή για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αμαλιάδας, ετοιμάζει ο Σ.Μ.ΑΧ. "Φειδιππίδης", για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Σε σχετική του ανακοίνωση, αναφέρει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Φειδιππίδης», ακολουθώντας τις ιδρυτικές αρχές του Συλλόγου για την εξύψωση του αθλητικού πνεύματος, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ανάπτυξη φιλίας και συνεργασίας μεταξύ αυτών που αγαπούν το τρέξιμο και κυρίως τις μεγάλες αποστάσεις, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους δρομείς ότι ο Σ.Μ.ΑΧ. "Φειδιππίδης" θα συμμετάσχει στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αμαλιάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023 στη γειτονική πόλη.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο δρόμο 21χλμ και αγώνα δρόμου 5χλμ που θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου 9/9, σε επίπεδες διαδρομές, με αφετηρία-τερματισμό την κεντρική Πλατεία της Αμαλιάδας και ώρες εκκίνησης 18:00 και 18:10 αντίστοιχα, ενώ θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1χλμ.
Η εγγραφή στους αγώνες γίνεται ΑΤΟΜΙΚΑ, μέσω της ιστοσελίδας https://bit.ly/amaliadahalf και ολοκληρώνονται την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2023.
Για την διευκόλυνση των μελών του Σ.Μ.ΑΧ. "Φειδιππίδης", αλλά και των δρομέων από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και τη Ναύπακτο που θέλουν να συμμετάσχουν στους αγώνες, ο Σύλλογος εξασφάλισε ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση με λεωφορείο που θα διαθέσει η οργανωτική επιτροπή του αγώνα.
Το λεωφορείο θα αναχωρήσει το Σάββατο 9/9, στις 15:00, από την προβλήτα του Ρίου, θα κινηθεί επί της Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών, της Μίνι-Περιμετρικής, των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Πατρών-Κλάους (με τελικό σταθμό επιβίβασης το πάρκινγκ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, επί της οδού Ι. Ρίτσου) και θα επιστρέψει το βράδυ, αφού ολοκληρωθούν οι απονομές και οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για τους συμμετέχοντες η οργανωτική επιτροπή του αγώνα.
Για κρατήσεις θέσεων στο λεωφορείο παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΜΑΧ "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" Αντώνιο Κατσίκη (τηλεφ. 6906750495), Αναστάσιο Νταουσιάνη (τηλέφ. 6983510301) και Παναγιώτη Μητρούλια (τηλεφ. 6932319430, 6983501401 - VIBER). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να συμμετάσχουν στον 1ο Ημιμαραθώνιο Αμαλιάδας, υποστηρίζοντας την προσπάθεια των διοργανωτών για την θεσμοθέτηση ενός ακόμα αγώνα δρόμου στην περιοχή μας, που μπορεί να ενταχθεί και στο προπονητικό πρόγραμμα όσων προετοιμάζονται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας"

Ημιμαραθώνιος Αμαλιάδας

Υποστήριξη: SilkTech