Μουντομπάσκετ: Ηττήθηκε η Ελλάδα από τις ΗΠΑ

Δευτέρα, Αύγουστος 28, 2023 - 5:52μμ
Αναμενομενο

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ ηττήθηκε από τις ΗΠΑ με 109-81 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Mundobasket 2023 και στρέφει την προσοχή της στον "τελικό" με τη Νέα Ζηλανδία για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στη συνέχεια οι ΗΠΑ πάτησαν τέρμα το γκάζι και έφτασαν άνετα στη νίκη.

Νωρίτερα
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του MundoBasket 2023 και θα ψάξει μία καλή εμφάνιση πριν τον "τελικό" με τη Νέα Ζηλανδία για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο Mundobasket 2023, η Ελλάδα θέλει να δείξει τη δική της δυναμική, έστω και αν αγωνίζεται φέτος με πολλές απουσίες, στις οποίες προστέθηκε πριν λίγες ημέρες και ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου.

Νωρίτερα, η Νέα Ζηλανδία χρειάστηκε την παράταση για να "λυγίσει" με 95-87 την Ιορδανία, αλλά έστω κι έτσι, έκλεισε ραντεβού πρόκρισης με την Ελλάδα, στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Mundobasket 2023.
Η Εθνική μας Ομάδα όμως, θα "παλέψει" σε πρώτη φάση με τις ΗΠΑ, τις οποίες αντιμετώπισε πρόσφατα και σε φιλικό αγώνα στο Άμπουν Ντάμπι, γνωρίζοντας την ήττα με 108-86.

Υποστήριξη: SilkTech