Ο Σ.Μ.ΑΧ. "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" στο "4ο LEPANTO EVENING RUN 2023

Σάββατο, Αύγουστος 26, 2023 - 3:30μμ
Ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος των δρομέων του Συλλόγου

Με το "4o LEPANTO EVENING RUN 2023", που θα διεξαχθεί στη Ναύπακτο σήμερα το απόγευμα, ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος των δρομέων του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» ενόψει του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.
Η δρομική εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Ναυπακτίας και το Σύλλογο Δρομέων "LepantoRunners" και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 9χλμ και 5.2χλμ στο παραθαλάσσιο μέτωπο της Ναυπάκτου, με εκκίνηση και τερματισμό την Παραλία Ψανής και ώρες έναρξης 19:15 και 19:20 αντίστοιχα. Παράλληλα θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 600μ, με εκκίνηση στις 18:30.
Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται σε 8€ για τον αγώνα των 9χλμ και 6€ για τα 5.2χλμ, και μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί για την ενίσχυση της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Το Δ.Σ. του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ», ακολουθώντας τις ιδρυτικές αρχές του Συλλόγου για την εξύψωση του αθλητικού πνεύματος, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ανάπτυξη φιλίας και συνεργασίας μεταξύ αυτών που αγαπούν το τρέξιμο και κυρίως τις μεγάλες αποστάσεις προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να συμμετέχουν στους αγώνες, υποστηρίζοντας την προσπάθεια των διοργανωτών.

Υποστήριξη: SilkTech