O Σπύρος Λυκούδης στα "κόκκινα"

Τρίτη, Αύγουστος 22, 2023 - 6:00μμ

Ο Σπύρος Λυκούδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Ένα παιδί που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ταξιδεύει προς το μεγάλο λιμάνι της χώρας και τον Ολυμπιακό, την κορυφαία ομάδα στην Ελληνική υδατοσφαίριση τα τελευταία 30 χρόνια!
Γεννήθηκε το 2006, είναι αθλητής της ΝΕΠ και είναι γιος του Μάκη Λυκούδη, του προπονητη της ΝΕΠ. Ο ίδιος ο Μάκης Λυκούδης ήταν πρόσφατα προπονητής στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στην πανεπιστημιάδα, η οποία έγινε στην Κίνα ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε ως ομοσπονδιακός με την κολυμβητική ομοσπονδία. Ο Μάκης ήταν ένας αθλητής, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία με το σκουφάκι του ΝΟΠ τη δεκαετία του 90 και ένας από τους καλύτερους παίκτες εκείνης της χρυσής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.
Ο Σπύρος Λυκούδης, ο γιος του, έχει διακριθεί και είναι ένα από τα χρυσά παιδιά της Ελληνικής υδατοσφαίρισης. Είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021 στην Πορτογαλία, ενώ φέτος πριν από λίγες μέρες, ήταν χρυσός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Τουρκίας. Οι πληροφορίες είναι έγκυρες και στέλνουν τον νεαρό Σπύρο Λυκούδη στον Ολυμπιακό. Αυτό πιθανότατα δεν θα γίνει φέτος αλλά στο εγγύς μέλλον.
* Από το Fosonline και τον  Θέμη Σινάνογλου

Υποστήριξη: SilkTech