Πρωταθλητής Ελλάδας στο ομαδικό σπριντ ο Χρήστος Τσερεντζούλιας

Κυριακή, Αύγουστος 6, 2023 - 4:00μμ
Την «τριάδα» της ομάδας αποτελούν ο Αιγιώτης πρωταθλητής, ο Θεοχάρης Τσιάντος και ο Χρήστος Βολικάκης

Πρωταθλητής Ελλάδας 2023 στο ομαδικό σπριντ αναδείχθηκε ο Χρήστος Τσερεντζούλιας με τα χρώματα του Παναθηναϊκού που επικράτησε των αντιπάλων του, με την «τριάδα» της ομάδας να αποτελούν ο Αιγιώτης πρωταθλητής, ο Θεοχάρης Τσιάντος και φυσικά ο παγκόσμιος Χρήστος Βολικάκης.
«Με έναν Χρήστο Βολικάκη που οτιδήποτε και αν συμβεί είναι πάντα απλά ο Χρήστος Βολικάκης. Με τον Θεοχάρη Τσιάντο που έσβηνε φωτιές στο Βόλο για 24 ώρες σερί και ήρθε και έτρεξε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ήρωας πραγματικά, καταφέραμε να ανέβουμε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου σε ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Εγώ από τη μεριά μου έκανα την αγαπημένη μου πρώτη στροφή όπως την κάνω τα τελευταία 20 χρόνια και φέραμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2023 στον Παναθηναϊκό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έκανα ποδήλατο. Την FORD car Center, την ΚΡΙΝΟΣ, το 11 suites aigio. Μαρίτα Αγγελοπούλου, ξέρω ότι είσαι περήφανη από εκεί ψηλά», δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη ο Χρήστος Τσερεντζούλιας.
Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος συνεχάρη τον Αιγιώτη πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Τσερεντζούλια με την παρακάτω δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια στον «χρυσό» ποδηλάτη της Αιγιάλειας! Για ακόμα μια φορά ο Χρήστος Τσερεντζούλιας μάς κάνει υπερήφανους τόσο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης όσο και για το ήθος του. Φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους της Αιγιάλειας και όχι μόνο! Χρήστο, σε ευχαριστούμε!».

πηγη

Υποστήριξη: SilkTech