Προμηθέας 2014: Δικός του ο Γιόβας

Πέμπτη, Αύγουστος 3, 2023 - 8:00μμ
Ο Ακρατινός φοργουορντ θα ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Με μια μεταγραφική άνοδο στη Γ' Εθνική και τον Προμηθέα 2014 δικαίωσε την πολύ καλή του σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑ-Η με τα χρώματα του Κεραυνού Αιγίου ο Γεράσιμος Γιόβας, με τον 21χρονο φόργουορντ να ανήκει στο έμψυχο δυναμικό των Πατρινών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Η οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γεράσιμο Γιόβα, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Προμηθέα 2014, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ο Γεράσιμος Γιόβας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 2002 και κατάγεται από την Ακράτα. Έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». Έχει ήδη σημαντικές εμπειρίες από ομάδες της Γ' Εθνικής και ΕΣΚΑ-Η, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή και την Ακράτα αντίστοιχα, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε, έπαιξε στον Κεραυνό Αιγίου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε η ομάδα της Αιγιάλειας.
Καλωσορίζουμε τον Γεράσιμο Γιόβα στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να πετύχει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες, συμβάλλοντας παράλληλα στην επίτευξη των στόχων του Προμηθέα 2014.

Υποστήριξη: SilkTech