Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το Ράλι Ιονίου

Πέμπτη, Αύγουστος 3, 2023 - 10:20πμ
Τα σκάφη μετά από μια εντυπωσιακή παράκτια διαδρομή μπροστά από το Ρίο οδηγούνται προς το Μεσολόγγι

Στην Πάτρα βρέθηκαν τα πληρώματα του Ράλι Ιονίου, μια ρέφλα δροσιάς σε μια πολυετή άπνοια, από ένα θεσμό που τόσα χρόνια αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης και προβολής του γιώτινγκ στην Δυτική Ελλάδα.
Στο αίθριο του ξενοδοχείου Αστήρ πραγματοποιήθηκε η απονομή της 1ης διαδρομής του φετινού Ράλι Ιονίου, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαρ. Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγ.Σακελλαρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο Βασίλης Αϊβαλής πρόεδρος του ΤΕΕ Αχαΐας και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρών, ο Τάκης Αντωνόπουλος εκπρόσωπος της Υφυπουργού Μεταφορών Χρ.Αλεξοπούλου και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, η Γεωργία Ντάτσικα υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος, ο Κώστας Μαλαμής υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και αγωνιζόμενος, πρόεδροι Ιστιοπλοϊκών Ομίλων Ιονίου, ο έφορος Δυτικής Ελλάδος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Κώστας Γεωργόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Ανοικτής Θαλάσσης Φήμης Παλλαδινός και Μιχάλης Τσατσόπουλος.
Η φετινή διοργάνωση στέλνει μήνυμα ανάκαμψης μετά από χρονιές με αντικειμενικά προβλήματα που δυσκόλεψαν τις συμμετοχές (κορονοϊός και κλείσιμο διώρυγας ισθμού) και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τον Δήμο Πατρέων, τον Ο.Λ.Π.Α., το S.M. Σκλαβενίτη και χορηγούς την Περιφερειακή Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Δυτικής Ελλάδος, την SuperCargo, την Media Strom, την Allianz – Ευρωπαϊκή Πίστη και την Σταθμός Α.Ε..
Τα σκάφη μετά από μια εντυπωσιακή παράκτια διαδρομή μπροστά από το Ρίο κατευθύνονται στο Μεσολόγγι, μια ενδιαφέρουσα αγωνιστικά διαδρομή με σταθερό δυτικό άνεμο.

"Ράλλυ Ιονίου" - Εκκίνηση από Τριζόνια
Με πλήθος κόσμου και συμμετοχή μεγάλου αριθμού πληρωμάτων την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων ιστιοπλοΐας με την επωνυμία "Ράλλυ Ιονίου", στο ειδυλλιακό περιβάλλον του λιμανιού στο Νησί Τριζόνια του Δήμου Δωρίδος.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας και ο Πρόεδρος του Σ.Π.Ο.Α.Κ. κ. Σταμάτης Χαλβατζής.
Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. όντας χορηγός της ωραίας αυτής εκδήλωσης και της προβολής της στα ΜΜΕ, εύχεται καλό αγώνα και καλό τερματισμό στα συμμετέχοντα πληρώματα και δηλώνει αρωγός σε όποια προσπάθεια συμβάλλει στην προβολή του Κορινθιακού Κόλπου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech