Τρομερή η Εθνική παίδων προκρίθηκε στους "8" της Ευρώπης με απίστευτη ανατροπή!

Τετάρτη, Ιούλιος 12, 2023 - 12:01πμ
Με τρεις άσους του ΝΟΠ

Ολική ανατροπή από την Εθνική μας ομάδα των Παίδων, η οποία κέρδισε με 11-9 την Σερβία και εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στον Β΄ όμιλο προκρίθηκε, συγχρόνως, στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην Ποντγκόριτσα.

Η Ελλάδα των τριών άσων του ΝΟΠ (Αγγελόπουλος, Κρεμανταλάς, Λαμπάτος) περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην προημιτελική φάση. Βάσει προγράμματος θα αντιμετωπίσει τον τρίτο του Α΄ ομίλου την ερχόμενη Παρασκευή στις 20.00. Λογικά θα είναι μια εκ των Ισπανία (πιο πιθανό) ή Ιταλία. Το βράδυ, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και ο Α΄όμιλος θα γνωρίζουν σίγουρα στην ελληνική αποστολή τον αντίπαλό τους.

Οι διεθνείς μας βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πέντε γκολ διαφορά στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου (1-6), αλλά με ένα σερί 7-0 μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου βρέθηκαν μπροστά με 8-6.

Οι Σέρβοι έκαναν την δική τους αντεπίθεση και κατάφεραν να προηγηθούν με 8-9 λίγο πριν το τελευταίο πεντάλεπτο. Οι διεθνείς μας, όμως, είχαν... απάντηση και με τέρματα από τους Αγγελόπουλο, Σάρρο και Λαμπάτο μέσα σε διάστημα τριών λεπτών έφθασαν στην επικράτηση.

Διαιτητές: Έρτσε (Ουγγαρία), Καρμινιάνι (Ιταλία)

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 3-1, 4-0, 3-3

ΕΛΛΑΔΑ(Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές, Αγγελόπουλος 4, Κρεμανταλάς, Ζουζούνης, Λεωνιδάκης, Λαμπάτος 2, Χατζής 2, Μαρσέλλος, Πατσιλινάκος, Ράπτης, Σάρρος 3, Καρατζάς, Πιμπλής.

ΣΕΡΒΙΑ: Νέσκοβιτς 3, Βασίλιεβιτς 2, Ραχπέιμα 2, Ουρόσεβιτς 1, Παύλοβιτς 1.

Στο άλλο παιχνίδι του Β΄ομίλου η Κροατία νίκησε την Τουρκία με 12-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κροατία 9
2. ΕΛΛΑΔΑ 6
3. Σερβία 3
4. Τουρκία 0

Υποστήριξη: SilkTech