Σε ρόλο παικτών του πόλο τα παιδιά των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων

Δευτέρα, Ιούλιος 3, 2023 - 8:00μμ
Την πρώτη μέρα της προπόνησης, τα παιδιά συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και ο Βοηθός Δημάρχου – υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγραμμάτων των Κατασκηνώσεων, Γιώργος Μαγιάκης

Μια πρωτότυπη συνεργασία ξεκίνησε με πρωτοβουλία των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων (ΗΠΚ) του Δήμου Πατρέων, με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών (ΝΟΠ) μέσω του προέδρου του, Γιώργου Μάνεση.
Τα παιδιά των κατασκηνώσεων των Ροϊτίκων φέτος έχουν την ευκαιρία να προπονούνται με κορυφαία ονόματα του ναυταθλητισμού, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ και σε συνεργασία με την ομάδα.
Την πρώτη μέρα της προπόνησης, τα παιδιά συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και ο Βοηθός Δημάρχου – υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγραμμάτων των Κατασκηνώσεων, Γιώργος Μαγιάκης.
Παρών ήταν και ο αρχηγός της αντρικής ομάδας πόλο, Βασίλης Κανελλόπουλος, ο οποίος συζήτησε με τα παιδιά για την αξία του αθλητισμού στο νερό αλλά και για την άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.
Υπεύθυνη της αποστολής των κατασκηνωτών εκ μέρους της συντονίστριας Αφροδίτης Βουτσινά, ήταν η δημοτική υπάλληλος, Βάσω Νικολάου, προϊσταμένη των ΚΔΑΠ Βραχνεΐκων.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που κολυμπούν και πισίνα

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, άτομα που κολυμπούν και πισίνα

Υποστήριξη: SilkTech