Super League 2: Έφοδος σε παράγοντες από Interpol για παράνομο στοιχηματισμό

Τρίτη, Ιούλιος 4, 2023 - 12:00πμ
Στο πρωτάθλημα και η Παναχαϊκή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Super League 2, καθώς η Διεθνής Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας, ήτοι η Interpol, προχώρησε σε ταυτόχρονη έφοδο σε παράγοντες της κατηγορίας.

Ο λόγος έχει να κάνει με την επιχείρηση για την πάταξη του κυκλώματος για παράνομο στοίχημα.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport» η επιχείρηση ετοιμαζόταν τους τελευταίους μήνες, με στόχο την πάταξη του παράνομου στοιχηματισμού, όχι μόνο στην Ελλάδα και τη Super League 2, αλλά και σ' όλη την Ευρώπη.

Η αρχή είχε γίνει στην Αυστρία, ενώ ακολούθησαν κι άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έπειτα από τη συνάντηση των εισαγγελέων πέντε χωρών, της Σουηδίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας και της Τσεχίας, συμπεριλαμβανομένης και την πατρίδας μας.

 Η έφοδος της Interpol έγινε σε παράγοντες της Super League 2 και «χρηματοδότες», βάσει των στοιχείων που έχουν οι Αρχές, ενώ επεκτάθηκε και σε γραφεία και σπίτια, με την κατάσχεση τηλεφώνων και υπολογιστών. 

Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης, ενώ μερικοί απ’ αυτούς που έχουν προσαχθεί δεν άνηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο ομάδων της κατηγορίας, ενώ χρηματοδοτούσαν χωρίς να έχουν μετοχές.

Υποστήριξη: SilkTech