ΕΣΚΑ-Η: Ο Π. Λυκούδης για τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου

Πέμπτη, Ιούνιος 22, 2023 - 4:00μμ
Ο αγώνας θα γίνει στο "Δ. Τόφαλος" στις 20.30 το βράδυ

Σήμερα το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η, με τον Προφήτη Ηλία/ΠΑΟΚ και την Παραλία Πατρών να διεκδικούν το τρόπαιο.

Με αφορμή τον σημερινό αγώνα, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτης Λυκούδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

"Αγαπητοί Φίλοι του μπάσκετ, ο τελικός του Κυπέλλου ΕΣΚΑ-Η είναι η τελευταία πράξη για τις διοργανώσεις της ΕΣΚΑ-Η την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 . Εμείς σαν διοργανωτές θέλουμε και έχουμε πράξει ότι θεωρούσαμε σωστό για την προβολή και διεξαγωγή του αγώνα, θέλοντας να προσδώσουμε ιδιαίτερο κύρος σε ένα τελικό Ερασιτεχνικού Κυπέλλου.
Στα πλαίσιο αυτό έχουν προσκληθεί να δώσουν το «παρών» όλες οι αρχές της περιοχής μας, καθώς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κος Βαγγέλης Λιόλιος και φυσικά όλα τα σωματεία-μέλη της ΕΣΚΑ-Η, με τις ακαδημίες του.
Θέλουμε οι Επίσημοι Προσκεκλημένοι μας, και οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο να δουν ένα τελικό ερασιτεχνικού μπάσκετ, και όχι μόνο να δώσουν λίγη αίγλη από τον θεσμό που υπηρετούν , αλλά και να θυμηθούν πως ήταν όταν έπαιζαν και αυτοί.
Τελειώνοντας θα θέλαμε στο τέλος του αγώνα «όλοι μαζί», νικητές, ηττημένοι και φίλαθλοι, να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι το μπάσκετ ενώνει και δεν πρέπει να μας χωρίζουν τα χρώματα και τα σύμβολα των ομάδων που αγαπάμε. Α
υτή είναι, άλλωστε, η χαρά του αθλητισμού.
Καλή Επιτυχία στις Διαγωνιζόμενες ομάδες και δίνουμε αύριο Ραντεβού στο ΠΕΑΚ «Δημ. Τόφαλος» στις 20.30!"

Υποστήριξη: SilkTech