Ο επόμενος προπονητής του ΝΟΠ;

Σάββατο, Ιούνιος 17, 2023 - 12:00μμ
Ψάχνουν προπονητή τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Πάτρα και στους διοικούντες στο Ναυτικό Όμιλο Πατρών, η πιθανολογούμενη έως βέβαιη αποχώρηση του προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη, από τον πάγκο του ιστορικού ΝΟΠ, που ανέβηκε μετά από πολλά χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης είχε θέσει ως όρο στους Πατρινούς παράγοντες, την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό εάν ποτέ η διοίκηση του Ολυμπιακού του έκανε μία πρόταση τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο.
Σε καμία άλλη περίπτωση ο Δημήτρης Κραβαρίτης δεν θα έφευγε από τον πάγκο του ΝΟΠ. Αυτή η απόφαση λοιπόν θεωρείται ειλημμένη και ο Δημήτρης Κραβαρίτης θα αναλάβει τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.
Τι γίνεται λοιπόν στην Πάτρα;
Ψάχνουν προπονητή τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν προπονητές. Προτεραιότητα μέχρι τώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ο Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος, ένας προπονητής, που έχει δουλέψει αρκετά χρόνια σε πολύ καλό επίπεδο και θεωρείται ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΝΟΠ. Βέβαια τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αλλά είναι μία λύση ο συγκεκριμένος προπονητής.
Επίσης βλέπουν με θετικό μάτι ίσως και μία μετακίνηση του Γιώργου Κατσαούνη στην Πάτρα. Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης, ήταν είναι και αυτός ένα παιδί το οποίο έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και φέτος ήταν ο συνεργάτης του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς, στον πάγκο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.
Όλα αυτά βέβαια, είναι οι πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά που μαρτυρούν την πραγματικότητα στην Πελοποννησιακή Πρωτεύουσα.
Pisina.net

Υποστήριξη: SilkTech