Με Κώστα Σακκαλή οι γυναίκες της ΝΕΠ

Πέμπτη, Ιούνιος 15, 2023 - 12:00μμ
Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ θα πορευθεί τη νέα χρονιά με τον Κώστα Σακκαλή στην τεχνική της ηγεσία, με τον έμπειρο προπονητή να έχει πιάσει ήδη δουλειά

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ θα πορευθεί τη νέα χρονιά με τον Κώστα Σακκαλή στην τεχνική της ηγεσία, με τον έμπειρο προπονητή να έχει πιάσει ήδη δουλειά.

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΕΠ αναφέρει τα εξής:
«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο Κώστα Σακκαλή, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στη γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, έχοντας, ταυτόχρονα, τη γενική εποπτεία σε όλα τα τμήματα των κοριτσιών, μέσα από τη στενή και καθημερινή συνεργασία με όλο το προπονητικό τιμ των «δελφινιών».
«Επιστρέφω σε μια ομάδα που τη γνωρίζω πολύ καλά», δήλωσε ο 56χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Στόχος μας είναι να εντάξουμε στην πρώτη ομάδα και κάποια νεαρά κορίτσια, τα οποία θα δείξουν θέληση και διάθεση για προπόνηση. Επιδιώξή μας θα είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής και να παίξουμε ωραίο πόλο».
Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η 3η θητεία του Κώστα Σακκαλή στη γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ. Καλορίζικος!».

Υποστήριξη: SilkTech