Κολυμβητικός αγώνας από τον Αίολο Αγυιάς

Κυριακή, Ιούνιος 11, 2023 - 12:00πμ
Για παιδιά ηλικίας 6-7-8

Ο Α.Ο. Αίολος Αγυιάς διοργανώνει τον 1ο Κολυμβητικό Αγώνα για παιδιά ηλικίας 6-7-8 ετών «Swim Start», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/6 στις 11:00 π.μ., στο εθνικό κολυμβητήριο Πάτρας «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός» και στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Α.Ο. Αίολος Αγυιάς, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες από τις ηλικίες 6 έως 8 ετών θα λάβουν το «βάπτισμα του ...πυρός» σε συναρπαστικούς αγώνες κολύμβησης, αναδεικνύοντας τις ικανότητές τους, το ταλέντο και το πάθος τους για την κολύμβηση και τον αθλητισμό.

Ο "1ος Κολυμβητικός Αγώνας Swim Start" αποτελεί μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην προώθηση της κολύμβησης στα παιδιά και στην ενθάρρυνση της σωματικής δραστηριότητας από τις μικρές ηλικίες. Η συμμετοχή σας σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα θα είναι μια ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς αλλά κυρίως για τους ίδιους τους λιλιπούτειους κολυμβητές.

Υποστήριξη: SilkTech