Ο Παναθηναϊκός στο Γουέμπλευ! 52 χρόνια πριν...

Σε ανάρτηση του ο  Άρης Μπετχαβάς, θυμάται την εποχή που ο Παναθηναϊκός, πριν 52 χρόνια, αντιπετώπισε στο Γουέμπλευ τον Άγιαξ. 

Συγκεκριμένα, περιγράφει τις αντιδράσεις των Πατρινών εκείνο το βράδυ, της 2ας Ιουνίου του 1971: "Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ, των Ρίνους Μίχελς και Γιόχαν Κρόϊφ, την ομάδα - μοντέλο στον τελικό Πρωταθλητριών, το σημερινό Champions League...
Παραλήρημα ενθουσιασμού και για τους φιλάθλους της Πάτρας, που ψάχνουν εναγωνίως τηλεόραση (είδος πολυτελείας για την εποχή)
Οι περισσότεροι κινηματογράφοι της Πάτρας θα παραμείνουν κλειστοί, εκτός του cine Γλαύκος στα Ζαρουχλέικα που προμηθεύτηκε 2 τηλεοράσεις για ζωντανή μετάδοση, με το ίδιο εισιτήριο για είσοδο!
Το ίδιο και ο Βοσινάκης στη Γούναρη, με 3 τηλεορασεις, μια σε κάθε όροφο!
500 Πατρινοί υπολογίζεται οτι θα βρίσκονται στο στάδιο!
Ο Τακης Τζελατης δημιουργεί ένα μεγάλο σκίτσο-αφιέρωμα στην εφημερίδα Πελοπόννησο"!

Μπορεί να είναι εικόνα αφίσα, σταυρόλεξο και κείμενο που λέει "το ΣΤΑΔΙΟ. ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕ'Υ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΒΟΣΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕΙΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΣΝΑΚ ΜΠΑ‘p ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΗΛΙΔΑ ΣΤΟ ΡΟΥΦ ΓΚΑΡΝΤΕΝ toữ ΒΟΣΙΝΑΚΗ ME ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ SOUB LORENZ"

Μπορεί να είναι γραφικό αφίσα, σταυρόλεξο, περιοδικό και κείμενο που λέει "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΙΝΤΕΑΛ REX ATTIKON MINI REX- ZENIO -ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΥΠΡΟΣ -ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΣΤΡΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ EK ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-ΑΓΙΑΞ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΟΝ οι ΑΝΩ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ"

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου, αφίσα, σταυρόλεξο και κείμενο που λέει "ΓΛΑ ΓΛΑΥΚΟΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ME το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ το ΓΟΥΕΣΓΕΡΝ BIBA ΚΟΜΑΝΤΣΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ÎΔÎΑ ΘΕΣΙ ΚΑΙ ME ΑΝΕΣΙΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΓΚΟΥ ΑΓΙΑΞ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ"

 έφθασα, έκει από τή Γερμανία φείων τούλάχιστον 200 συμπο- καί άλλες εύρωπαϊκές χώρες (ở- λÎται ταξίδεψαν ៊៊ុ ταξιδεύουν κόμη καί άεροπορικώς από τήν αύτή τή στιγμή πρός Λονδίνο. Αμερική) υπολογίζεται ότι πενν 'Υπολογίζεται έξ άλλου ότι! τακόσιαι περίπου Πατρινοί θά άνεχώρησαν καί καμμιά είκοσα- βρίσκωνται απόψε στό Γουέμ- ριά γιωταχήδες έμφορτοι, φυσι~ πλεύ. κά, έμψύχου ύλικου ή μάλλον Οπωσδήποτε λίκοθ.. έμψυχώσεως. έκπροσώπησια. έπιβλητική"

Υποστήριξη: SilkTech