Η Χριστίνα Αλεξοπούλου γιόρτασε με τα Ροΐτικα

Τρίτη, Μάιος 9, 2023 - 12:01πμ
Ανοδος

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, γιόρτασε μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και παράγοντες της ομάδας Αθλητική Ένωση Ροϊτίκων, την άνοδό της στην Α' τοπική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Α.Ε. Ροϊτίκων, μετά τον αγώνα της με την ομάδα του Σταροχωρίου, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Α' Ομίλου της Β' κατηγορίας στο τοπικό ποδόσφαιρο, ταυτόχρονα με την άνοδό της, έχοντας κοντά της την Αχαιή υποψήφια βουλευτή.

Η κα Αλεξοπούλου ευχήθηκε στους αθλητές, στις οικογένειές τους, στον προπονητή, στον πρόεδρο, στους παράγοντες, αλλά και στους αθλητές της αντίπαλης ομάδας, υγεία, πάντα νίκες και ευγενή αθλητική άμιλλα.

O ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος παραβρέθηκε στη γιορτή ανόδου στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑ της Αθλητικής Ένωσης Ροϊτίκων για 1η φορά στην 30χρονη ιστορία της, που πραγματοποιήθηκε στο νέο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ροϊτίκων.

Στη λαμπρή γιορτή παραβρέθηκαν επίσης από τη Δημοτική Αρχή, ο Βοηθός Δημάρχου Αργύρης Φιλιππόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Δημοτικών Γηπέδου Γιάννης Παυλάκης και τα μέλη Δημήτρης Σουγλέρης και Ηλίας Γεωργακόπουλος.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πετρόπουλος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας κι ευχήθηκε τη σταθεροποίησή της στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Ο Βοηθός Δημάρχου και πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Αργύρης Φιλιππόπουλος συγκινημένος επισήμανε ότι η άνοδος ήρθε μαζί με το νέο γήπεδο ενώ ο Πρόεδρος της Δ.Ε. και προπονητής ποδοσφαίρου Γιάννης Παυλάκης χαρακτήρισε δίκαιη την κατάκτηση του τίτλου.

Υποστήριξη: SilkTech