Ο Χρήστος Κρίλης ο νέος πρόεδρος του Π.Ο.Τροχοπέδιλων

Πέμπτη, Μάιος 4, 2023 - 4:00μμ
Ο νέος Πρόεδρος του ΠΟΤ είναι μόλις 25 ετών και εξαιρετικά δραστήριος τόσο στο χώρο της επιστήμης όσο και στον αθλητισμό

Ο ΠΟΤ ανακοίνωσε τον νέο πρόεδρο του κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ του σωματείου. Ο νέος Πρόεδρος του ΠΟΤ είναι μόλις 25 ετών και εξαιρετικά δραστήριος τόσο στο χώρο της επιστήμης όσο και στον αθλητισμό.
Ονομάζεται Χρήστος Κρίλης και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ίδρυσης του ΠΟΤ το 2021. Σπούδασε μηχανικός λογισμικού στο πανεπιστήμιο Πατρών και επι του παρόντος επικεντρώνεται στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο του παρκούρ καθώς έχει συμμετάσχει τρεις φορές στο γνωστό αγώνα Red Bull Art of Motion στην Σαντορίνη. Στο παρκούρ έχει καταφέρει να κερδίσει δύο τίτλους πρώτης θέσης και έναν τίτλο δεύτερης θέσης.
«Τα δύο χρόνια ύπαρξης του σωματείου είναι λίγα, ωστόσο καταφέραμε να βάλουμε πολλά μικρά παιδιά και μεγάλους στο αγαπημένο μας άθλημα. Οι στόχοι του συλλόγου παραμένουν οι ίδιοι πρώτων να βοηθήσουμε στην δημιουργία ενός πατινοδρομίου στην πόλη μας, δεύτερων στην δημιουργία ομοσπονδίας τροχοπέδιλων και φυσικά να συνεχίσουμε να βγάζουμε νέους αθλητές που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα.» αναφέρει μεταξύ των άλλων ο νέος πρόεδρος.

Υποστήριξη: SilkTech