Προτελευταία στροφή για τους άνδρες της Ακαδημίας

Παρασκευή, Απρίλιος 21, 2023 - 11:00πμ
Κόντρα στον Αθηναϊκό, εκτός έδρας

Προ τελευταία στροφή για το πρωτάθλημα Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ με την ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, να αγωνίζεται στον Βύρωνα, το Σάββατο στις 6:00 μ.μ. αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα του Αθηναϊκού.
Το πρωτάθλημα για την Ακαδημία των Σπορ επαναρχίζει μετά από μία μεγάλη αγωνιστική διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα, αλλά και λόγο του ρεπού που είχε η ομάδα της Πάτρας πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής Γιάννη Παπαγιαννόπουλος θα επιδιώξει και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, όπως κάνει σε όλους τους τελευταίους αγώνες που δίνουν στο πρωτάθλημα.
Ο τερματοφύλακας της ομάδας Τάσος Διαμαντόπουλος δηλώνει ότι "έχουμε να αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι σχεδόν 20 μέρες και αυτό μας έχει βγάλει από τους αγωνιστικούς ρυθμούς. Μπορεί ο αγώνας μας στον Αθηναϊκό να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, πρέπει όμως όλα τα νέα παιδιά να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχές μέσα σε μια ακόμη δύσκολη έδρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να δίνουμε τόσο δυνατούς αγώνες κάθε εβδομάδα για να έχουν όλα τα παιδιά τέτοιες αγωνιστικές εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον τους".

Υποστήριξη: SilkTech