Ενδιαφέρον από παλαίμαχους να αναλάβουν τον Αετό Ρίου

Τετάρτη, Απρίλιος 12, 2023 - 12:45μμ
Στην φωτογραφία, απεικονίζεται ομάδα του Αετού Ρίου, της δεκαετίας των ‘80s: Επάνω, διακρίνονται οι Αγραφιώτης, Βλαχοπουλιώτης, Παπαχριστόπουλος, Κολυρόπουλος, Πατσαούρας, Μισαηλίδης, Παρασκευόπουλος, Παναγόπουλος και Ξύδης. Κάτω, διακρίνονται οι Καραβαγγέλης, Χρονόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Πήττας, Μπαλκαμπάσης, Τεγκελίδης και Σχοινάς.

Ευρεία ομάδα πού αποτελείται από αρκετούς παλαίμαχους και άλλους πρώην παράγοντες ποδοσφαίρου με μπροστάρη τον Γιώργο Παρασκευόπουλο ενδιαφέρονται σοβαρά να αναλάβουν τις τύχες του Αετού Ρίου και έχουν ξεκινήσει η σχετικές... ζυμώσεις.
Να σημειωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια παλαίμαχοι οδηγούν την ομάδα. Η ομάδα του Ρίου οργανώθηκε σε επίπεδο υποδομών και «έφτασε η ώρα για κάτι ακόμα καλύτερο» όπως αναφέρουν.
Επίσης, όπως ενημερώνουν, τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί θα δοθεί ο καθιερωμένος αγώνας παλαίμαχων και ανταλλαγής ευχών στο γήπεδο του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου μεταξύ παλαίμαχων Κεραυνού και Αετού Ρίου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ούζο, συνοδευόμενο από νηστίσιμα.

Υποστήριξη: SilkTech