Κατατέθηκε ο φάκελος για τη μερική ανάπλαση του γηπέδου Παναχαϊκής

Δευτέρα, Απρίλιος 10, 2023 - 10:00πμ
Ο Πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος ζήτησε την συμπαράσταση του Γενικού Γραμματέα στο έργο ειδικά και γενικά στην Παναχαϊκή

Τον πλήρη φάκελο που αφορά την μερική ανάπλαση του γηπέδου της Παναχαϊκής, κατέθεσε στη ΓΓΑ η ΠΓΕ, η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου και χρεώθηκε στον αρμόδιο υπάλληλο.
Τον φάκελο παρέδωσε ο ειδικός Γραμματέας της ΠΓΕ, Αγγελος Ροζής και ο Πολιτικός Μηχανικός Σπύρος Μαντάς που κατάρτησε την μελέτη και κατέχει τον τεχνικό έλεγχο του φακέλου.
Κατατέθηκε ο φάκελος για τη μερική ανάπλαση του γηπέδου ΠαναχαϊκήςΣτην συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΔΕ, Φωκίων Ζαΐμης, «αρωγός της πρότασης και όλης της προσπάθειας της ομάδας», όπως τον χαρακτηρίζει η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής.
Ο ογκώδες φάκελος παραδόθηκε σε συνεννόηση και με παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά για να τύχει η πρόταση την καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωση.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος ζήτησε την συμπαράσταση του Γενικού Γραμματέα στο έργο ειδικά και γενικά στην Παναχαϊκή.

Κατατέθηκε ο φάκελος για τη μερική ανάπλαση του γηπέδου Παναχαϊκής

Υποστήριξη: SilkTech