Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ακαδημία Σκάκι Αγίου Βασιλείου Ρίου

Τρίτη, Μάρτιος 7, 2023 - 11:00πμ
Οι τρεις αθλητές του συλλόγου που κέρδισαν τα φλουριά

Ζεστή ατμόσφαιρα, χαμόγελα αλλά και συγκίνηση στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκακιστικού Συλλόγου Ακαδημία Σκάκι Αγίου Βασιλείουν Ρίου, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Θ. Χρυσανθόπουλος» του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2023, με την φροντίδα του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Η φετινή εκδήλωση είχε πανηγυρικό και συνάμα "οικογενειακό" κλίμα καθώς παρευρέθησαν αθλητές του Συλλόγου και μέλη των οικογενειών τους, όπως και εξέχουσες προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας του Αγίου Βασιλείου μεταξύ των οποίων και ο Πατήρ Χρήστος Παπαχρυσανθάκης και ο κ. Βασίλειος Σταματόπουλος, Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και άλλοι εκπρόσωποι συλλογικοτήτων της τοπικής κοινωνίας, όπως της αθλητικής οικογένειας του ν"Κεραυνού", του Πολιτιστικού Συλλόγου και του "Συλλόγου Γυναικών" του Αγίου Βασιλείου.
Παράλληλα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό, υποστηρικτές και φίλοι του Σωματείου, μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Μπιράτσης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης "ΦΑΣΟΛΟΙ", ο οποίος έχει σταθεί αρρωγός στην όλη προσπάθεια.
Τέλος, οι τυχεροί της βραδιάς, Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου, Γιάννης Παπαχριστόπουλος και Γεώργιος Τσόλκας, άπαντες αθλητές του Συλλόγου, κερδίζοντας τα φλουριά της βασιλόπιτας, έφυγαν με ένα σκακιστικό ενθύμιο, όπως ορίζει το έθιμο. Ευχόμαστε υγεία στους τυχερούς και τις οικογένειές τους και να απολαμβάνουν πάντα το "παιχνίδι"!

Υποστήριξη: SilkTech