Αναβολή στα ματς του Κυπέλλου λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Τετάρτη, Μάρτιος 1, 2023 - 10:48πμ
Την απόφαση να αναβληθούν οι προγραμματισμένοι για σήμερα ημιτελικοί του Κυπέλλου πήρε η ΕΠΟ

Στην απόφαση να μην διεξαχθούν οι δύο αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου προχώρησε η ΕΠΟ.
Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία -ουσιαστικά- θεωρείτο δεδομένη από την στιγμή που ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος από τη σημερινή ημέρα, για την τραγωδία στα Τέμπη.
Πλέον, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οριστούν οι νέες ημερομηνίες για την διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αλλά και του πρώτου του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.
«Με απόφαση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκου μετά από σχετική επικοινωνία με την κυβέρνηση, οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου αναβάλλονται», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ.

ΝΕΠ

Λόγω του εθνικού πένθους για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, η ΚΟΕ προχώρησε στην αναβολή του προγραμματισθέντος για σήμερα (1/3) αγώνα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μεταξύ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR, στην Πάτρα.
Το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα από την Ομοσπονδία.
Η ΚΟΕ, συγκλονισμένη όπως όλη η χώρα, συλλυπείται βαθύτατα τις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

ΕΠΣΑ

Στην απόφαση να μην διεξαχθούν οι σημερινές αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα Α’ και Γ’ Κατηγορίας, Εθνικός Πατρών – Παναιγιάλειος, Αβυθος – Φοίνικας Αγυιάς και Φλόγα Κάτω Καστριτσίου – Σκεπαστό πήρε η ΕΠΣ Αχαΐας. Η απόφαση ήταν συνέχεια στην αντίστοιχη της ΕΠΟ να αναβάλει το σύνολο της αθλητικής δραστηριότητας λόγω της τραγωδίας με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

ΕΣΠΕΠ

Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου: Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΠ εκφράζουν την οδύνη τους για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την συμπαράσταση τους στις οικογένειες των θυμάτων. Επίσης στους αγώνες του Σαββατοκύριακου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα 

Υποστήριξη: SilkTech