Το ΑΣΕΑΔ ενέκρινε την μεταγραφή έξι πολιστών από τον ΝΟΠ στην ΝΕΠ

Τετάρτη, Ιανουάριος 25, 2023 - 12:01πμ
Ο Αγγελος Καραΐσκος

Οπως αναμενόταν, έστω και με καθυστέρηση, δεκτή έγινε από το ΑΣΕΑΔ, η προσφυγή των κηδεμόνων έξι ανήλικων πολιστών, για την μεταγραφή τους από το Ναυτικό Όμιλο Πατρών στην Ναυταθλητική Ένωση Πατρών.

Συγκεκριμένα, η απόφαση του Ανώτατου Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών ενέκρινε την μεταγραφή των Σπύρου Λυκούδη, Χρήστου Μαυριόπουλου, Χριστόφορου Τρασάι, Ιωάννη Τζιαβάρα, Δημήτριου-Μάριου Βαλουξή και Άγγελου Καραΐσκου, με τους νεαρούς αθλητές να αποτελούν πλέον και επίσημα μέλη της ΝΕΠ, έχοντας ασφαλώς την δυνατότητα να αγωνιστούν.

Στις πέντε αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Α2 Ανδρών που έχουν προηγηθεί, οι νεαροί παίκτες δεν είχαν την δυνατότητα συμμετοχής, καθώς αναμενόταν η απόφαση του αρμόδιου οργάνου, το οποίο και επικύρωσε τις ενέργειες της Επιτροπής Μεταγραφών.

Ο ΝΟΠ δεν είχε συναινέσει στην μεταπήδηση και οι έξι παίκτες κινήθηκαν δικαστικά. Αντίθετα κανονικά έγινε η μεταπήδηση τριών ακομα παικτών από τον ΝΟΠ στην ΝΕΠ, δηλαδή του Αναστάση Κωνσταντακόπουλου, του Γιώργου Γουρδούπη και του Αλέξανδρου Καλαμά.

TAΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Η απόφαση όπως δημοσιεύτηκε από to aquafeed24.com:

Υποστήριξη: SilkTech