Πινγκ πονγκ: Όλα έτοιμα για το Ανοιχτό Πρωτάθλημα "Ι. Ασημακόπουλος"

Παρασκευή, Ιανουάριος 13, 2023 - 5:00μμ
Οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στο Κουκούλι

Για μία ακόμη χρονιά η Τοπική Επιτροπή Πελοπ/σου και Δυτ. Ελλάδος διοργανώνει το Ανοικτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης "Ιωάννης Ασημακόπουλος".
Οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο "Κώστας Πετρόπουλος" στο Κουκούλι.
"Οι αγώνες γίνονται για να τιμηθεί η μνήμη του Γιάννη Ασημακόπουλου, πρόεδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου και μέλους του ΔΣ της ΕΦΟΕΠΑ για περισσότερο από 20 χρόνια.
Για το Δ.Σ των Φοινίκων και τους παλαιούς αθλητές της ομάδας οι αγώνες στην μνήμη του αείμνηστου φίλου Γιάννη έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί όλα αυτά τα χρόνια που ήταν προέδρος στην Τοπική Επιτροπή είχαν άριστη συνεργασία με αποτέλεσμα τη μεγάλη διάδοση του αθλήματος στην πόλη μας, τη διοργάνωση βαλκανικών και πανελληνίων πρωταθλημάτων με κορυφαία διοργάνωση το προολυμπιακό τουρνουά πρόκρισης για τους αθλητές της Ευρώπης.
Οι Φοίνικες καλούν τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρακολουθήσουν τους αγώνες και για το θέαμα που θα προσφέρουν άλλα και για να τιμήσουν τον αείμνηστο Γιάννη Ασημακόπουλος" αναφέρει η σχετική ανάρτηση των Φοινίκων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech