Νέα απώλεια βαθμών για την Παναχαϊκή, 0-0 με την Καλλιθέα

Πέμπτη, Δεκέμβριος 22, 2022 - 4:42μμ
Οι αρχηγοί των ομάδων με το διαιτητικό τρίο

Παναχαϊκή και Athens Kallithea ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στην Πάτρα (22/12), με την ομάδα της Καλλιθέας να μένει στην 7η θέση με 13 βαθμούς, έχοντας ωστόσο ενα ματς λιγότερο ενώ ακόμη δεν έχει βγει και η απόφαση για το ματς με τον Ολυμπιακό Β, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο ημίχρονο.

H Παναχαϊκή, για 4ο (στα 8) παιχνίδια, δεν μπορεσε να πάρει τη νίκη.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης (78′ Αλεξόπουλος), Λαρέα (61′ Τοπάλ), Λιποράσε (61′ Μπουρλάκης), Ν. Καρακλάιτς (61′ Ρουγκάλας), Τσακμάκης, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Λινάρδος (46′ Χαντί), Μυτίδης, Κέρι.
Athens Kallithea (Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Τσιντώνης, Μπουλούλης, Νίλι, Ρέντζας (79′ Μανθάτης), Βασιλούδης, Λουκίνας (79′ Μουνιέ), Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Ντεμέτριους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Α’ Όμίλος

Αλμωπός Αριδαίας-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Θεσπρωτός-Διαγόρας 1-4
Απόλλων Λάρισας-Ηρακλής Λάρισας 0-2
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β 2-0
Παναθηναϊκός Β-ΝΠΣ Βέροια 1-2
Πανσερραϊκός-ΑΕΛ 2-1
ΠΟΤ Ηρακλής-Απόλλων Πόντου 2-0
Ρεπό: Μακεδονικός

Β’ Όμιλος

Επισκοπή-Αιγάλεω 0-1
Παναχαϊκή-Athens Καλλιθέα 0-0
Ολυμπιακός Β-Προοδευτική 1-0
Ηρόδοτος-ΟΦ Ιεράπετρας 0-1
Καλαμάτα-Ηλιούπολη 0-1
Χανιά-ΠΑΟ Ρουφ 4-0
ΑΕΚ Β-Κηφισιά 0-1
Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης

ΝΕΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Λίγο μετά το ματς της ομάδας μας με την Athens Kallithea, ο Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις.
Όπως είπε : «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ρυθμό και ένταση, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά μέσα σε δυο μέρες προπονήσεων, μπορεί οι αντίπαλοι να νόμιζαν ότι θα είναι πιο φρέσκοι κι ότι θα χτυπούσαν το παιχνίδι στο τέλος, εγώ όμως είχα μιλήσει στους παίκτες μου, ξέραμε τις δυνατότητές μας και τους είχα πει ότι στο τελευταίο τέταρτο με 20λεπτο να χτυπήσουμε εμείς το παιχνίδι.»
Σε άλλο σημείο επεσήμανε ότι : «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με καλές φάσεις. Στη συνέχεια και με τις αλλαγές που κάναμε φαινόταν ότι είναι ζήτημα χρόνου να μπει το γκολ! Ήμασταν αν καταιγιστικοί , μας βοήθησε ο κόσμος, μας έσπρωχνε, ήμασταν πιο γρήγοροι. Όλη η Πάτρα είδε την καταφανέστατη φάση με το πέναλντι, έχουν δει τα μάτια μου πολλά αλλά αυτό πρώτη φορά. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, το δικαιούμασταν. Έτσι όπως μας μίλαγε ο διαιτητής ήταν λες και παίζαμε με την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όχι με την Καλλιθέα. Αυτό ήταν πολύ άδικο. Θέλω να σέβονται και εμένα και τους ποδοσφαιριστές μου. Κάτι πρέπει να γίνει και να μη μας στερούν τους κόπους μας».


Ο Άγγελος Χαντί είπε: «Δυστυχώς Οι διαιτητές δε σέβονται τον ιδρώτα μας και αυτό με λυπεί και με εξοργίζει. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Το παλέψαμε. Διψούσαμε και το θέλαμε αυτό το παιχνίδι».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

Η Κ19 της Παναχαϊκής αντιμετώπισε σήμερα Πέμπτη (22/12, 16:00) την αντίστοιχη ομάδα της Athens Kallithea στο γήπεδο των Προσφυγικών, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 με τελικό αποτέλεσμα 0-0.
Παναχαΐκή (Ράντος): Γεωργόπουλος, Γερολυμάτος, Τασσόπουλος (55' Σταθόπουλος), Σταυρόπουλος, Ανδριακόπουλος, Νικολόπουλος, Κατσαΐτης, Κουραχάνης (55' Διαμαντόπουλος), Παπαηλιού (78' Ξένος), Ντούνης (83'Βατής) , Αθανασόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech