Χορηγικές ενισχύσεις για τον Απόλλωνα

Παρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2022 - 11:46πμ
Τρεις πατρινές εταιρίες στο πλευρό του

Μία ακόμα εταιρεία που στηρίζει φέτος την προσπάθεια είναι η εταιρεία Bakalaros. Η Πατρινή εταιρεία Bakalaros Group, δραστηριοποιείται από το 1980 στην εμπορία και διανομή ζύθου, οίνου, αναψυκτικών και ποτών.
Ιδρύθηκε από τον Κώστα Μπακαλάρο πριν από 40 χρόνια και πλέον με τον γιο του Δημήτρη Μπακαλάρο να είναι αυτός που έχει αναλάβει τα ηνία, συνεχίζει με την ίδια ενέργεια με αποτέλεσμα να έχει πλέον πελατολογίο σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Με την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων προμηθευτών της FMCG αγοράς στην Ελλάδα, αλλά και ποιοτικών τοπικών παραγωγών, η Bakalaros Group είναι η καλύτερη επιλογή για την διανομή και προώθηση των προϊόντων τους.

Επίσης χορηγός και η εταιρεία BAKKAR S.A δραστηριοποιείται από το 2002 στο χώρο των ειδών συσκευασίας, χαρτικών και υλικών επαγγελματικού καθαρισμού.

Λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και την ανάγκη του επαγγελματία για ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές, η εταιρεία μας μπορεί και προσφέρει μια πλήρη γκάμα καθαριστικών προϊόντων, επαγγελματικών συσκευασιών και αναλώσιμων ειδών υψηλής ποιότητας.

Με τεχνικές εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών και χαμηλό κόστος η BAKKAR S.A. αναλαμβάνει να τυπώσει το λογότυπο της επιχείρησής σας με ποιότητα σε όποιο είδος συσκευασίας επιθυμείτε. Μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα διανομής, η BAKKAR S.A. μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η παραγγελία σας θα βρίσκεται στο χώρο που επιθυμείτε άμεσα και με συνέπεια.

Στο πλευρό του Απόλλωνα και η Πατρινή εταιρεία αναψυκτικών Λουξ  που είναι σήμερα η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας αναψυκτικών και χυμών. Είναι μια εταιρεία με μεγάλα γκάμα προϊόντων που έχει κερδίσει πολλά βραβεία ποιότητας και έχει εξαγωγές σε 22 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Όταν στη συμβολή των οδών Παντοκράτορος και Ηλείας, πίσω από τον ομώνυμο ιστορικό ναό, ο Παναγιώτης Μαρλαφέκας ιδρύει τη «λουξ», μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που αρχικά παράγει πορτοκαλάδα, λεμονάδα και γκαζόζα.

Το 1972, ο Παναγιώτης Μαρλαφέκας, αποφάσισε να μεταφέρει το εργοστάσιο  σε ιδιόκτητες, μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις  και πλέον διαθέτει ιδιοκτήτη μονάδα στη περιοχή της Περιβόλας ενώ την επιχείρηση τρέχουν η επόμενη γενιά με τους Γιάννη, Πλάτωνα και Κώστα Μαρλαφέκα, τους τρεις γιους του ιδρυτή της εταιρείας.

Υποστήριξη: SilkTech