Σαρωτικός ο ΠΟΤ στον διεθνή αγώνα rollers της Θεσσαλονίκης και παράπονα για την απουσία ομοσπονδίας

Τρίτη, Οκτώβριος 18, 2022 - 2:00μμ
Με τρεις αθλητές έλαβε μέρος ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων στον διεθνή αγώνα

Με τρεις αθλητές έλαβε μέρος ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων στον διεθνή αγώνα ρολερς στην Θεσσαλονίκη ο οποίος έγινε στην παραλιακή ζώνη της πόλης.
Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος Ο Αίολος Μαντάς (κατηγορία εφήβων) ο οποίος κατέλαβε στην πρώτη Θέση, Χρήστος Σαράντης (κατηγορία ενηλίκων) ο οποίος βγήκε τρίτος και ο Ιωάννης Παπαζαφείρης (κατηγορία παίδων) ο οποίος κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Χ.Σαράντης: «Ο αγώνας δεν ήταν των δικών μου αναλογιών καθώς είμαι αθλητής μεγάλων αποστάσεων και όχι σπρίντερ. Η τρίτη θέση είναι συμβολική καθώς ο αγώνας είχε συμμετοχικό χαρακτήρα. Η διαδρομή ήταν απίστευτη και η διοργάνωση κατάφερε να πετύχει το μέγιστο παρά την θεσμική απουσία ομοσπονδίας. Ελπίζουμε ο αγώνας αυτός να γίνει θεσμός και να υποστηρίζεται απο μία αναγνωρισμένη ομοσπονδία στο άθλημα των τροχοπέδιλων.»
Α. Μαντάς:«Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας με αθλητές απο την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Είμαι σπρίντερ και η μικρή διαδρομή ήταν στα μέτρα μου. Φέτος είναι η τελευταία χρονιά στις κατηγορίες των εφήβων και δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμη μια λίγκα και ομοσπονδία η οποία θα υποστηρίζει τους αθλητές. Αφιερώνω καθημερινά χρόνο για προπονήσεις χρόνο και παρά τις πρώτες θέσεις που έχω δεν θα πάρω 10% όπως λαμβάνουν άλλοι αθλητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.»

Υποστήριξη: SilkTech