Ρεπορτάζ για τον Πατρέα

Ο Πατρέας το 1995

Αυτή είναι η ομάδα του Πατρέα την περίοδο 1994-95.

Ενα ιστορικό σωματείο, στην περιοχή της Γούβας, ποιος άλλωστε δεν θυμάται τα γραφεία του σε νεοκλασικό επί της οδού Κορίνθου και Νόρμαν;

Διακρίνονται όρθιοι από αριστερά οι Αρίστος Λαζαρίδης, Πέτρος Καραφωτίου, Αγγελος Κεφάλας, Λουκάς Ρουγκάλας, Νικος Κόρδας, Γιώργος Κρίθης και καθιστοί Βασίλης Φλωρόπουλος, Σπύρος Σταυρόπουλος, Δημήτρης Γρηγορόπουλος, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και Γιώργος Ρουγκάλας.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην "Πάτρα σπορ" με το εξής συνοδευτικό ρεπορτάζ:

"Ασχημο το ξεκίνημα του Πατρέα στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας και φυσικά δεν είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία ούτε οι διοικούντες ούτε ο προπονητής Γιάννης Ρουγκάλας, ο οποίος όμως πιστεύει ότι η ομάδα θα βρει σύντομα τον καλό εαυτό της. Εξάλλου, εποικοδομητική ήταν η συζήτηση που έγινε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε συγκέντρωση διοίκησης, προπονητή και παικτών το περασμένο Σάββατο. Οι παίκτες έδωσαν υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν περισσότερο και ελπίζουν σε καλύτερη τύχη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αχαϊκό (1-0) ο Πατρέας είχε επτά δοκάρια!). Τώρα τον Πατρέα περιμένει το Σάββατο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του β' ομίλου Ατρόμητο Πατρών. Ο προπονητής Γιάννης Ρουγκάλας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech