Τρία νέα φιλικά για τον Απόλλωνα - Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 19, 2022 - 8:00πμ
Για κάθε αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο γενικής εισόδου με τιμή 10 ευρώ

Ανακοινώθηκαν τα επόμενα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Απόλλων Πάτρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας σεζόν. Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο στην Περιβόλα τις παρακάτω ημερομηνίες:
Παρασκευή 23/9 με ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ και ώρα 17.00
Σάββατο 24/9 με ΛΑΥΡΙΟ και ώρα 17.00
Τρίτη 27/9 με ΠΡΟΜΗΘΕΑ και ώρα 18.00
Για κάθε αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο γενικής εισόδου με τιμή 10 ευρώ
Τα εισιτήρια για τις ειδικές κατηγορίας (φοιτητές, πολύτεκνοι, άνεργοι) θα είναι στα 5 ευρώ.
Οι κάτοχοι διαρκείας προηγουμένων ετών που έχουν κάνει προκράτηση και έχουν πληρώσει για εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2022-23, μπαίνουν δωρεάν με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής
Νέοι κάτοχοι διαρκείας που έχουν κάνει προκράτηση και έχουν πληρώσει για εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2022-23, μπαίνουν δωρεάν με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής
Στο μεταξύ, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος συνολικά τέσσερις θα είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας.
Αναλυτικά:
-VIP GOLD: Κόστος στα 330 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στο χώρο του γηπέδου.
–VIP SILVER: Κόστος στα 150 ευρώ.
-BASIC: Κόστος στα 90 ευρώ.
–BASIC VALUE: Κόστος στα 60 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.
Όσον αφορά στα παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου υπάρχει μέριμνα για ειδική κατηγορία και λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν προσεχώς.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται καθημερινά 09.00-13.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο της Πάτρας στη διεύθυνση Κανάρη 15 και Ρήγα Φεραίου.
Πληροφορίες-προεγγραφές στο τηλέφωνο 2611811731, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει ενημέρωση για online διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέσω του διαδικτύου.
Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.

Υποστήριξη: SilkTech