Με ερανική διαδικασία, κάνει το όνειρό του πράξη ο Ελισσαίος Γούβης

Τρίτη, Σεπτέμβριος 13, 2022 - 6:40μμ

Eίναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές ποδηλασίας, σε επίπεδο ΜΤΒ. Ο λόγος για τον πατρινό Ελισσαίο Γούβη, που πρόσφατα πρόσθεσε μία ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό του.

Ολοκληρώθηκε και ο 3ος γύρος του enduro greek series στον Παρνασσό σε συνθήκες φθινοπωρινές αφού την παραμονή έβρεξε με αποτέλεσμα τα μονοπάτια να γίνουν πιο δύσκολα αλλά εξίσου διασκεδαστικά. Ο ίδιος, με μια καλή απόδοση αλλά όχι όσο θα ήθελε, κέρδισε την 3η θέση στη γενική και τη 2η θέση στη κατηγορία της Men Elite.

Παράλληλα με το κύπελλο πραγματοποιήθηκε και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro Mtb στην Ελλάδα όπου κατέλαβε την 3η θέση και μαζί το εισιτήριο για τον αγώνα Trophy of Nations του world_enduro που θα γίνει στη Finale Ligure της Ιταλίας, 1 με 2 Οκτωβρίου.

Μαζί του οι Γρηγόρης Τσαλαφούτας και Σωκράτης Ζώτος.

Όμως το κόστος συμμετοχής, εισιτήρια, διαμονή, διατροφή, εξοπλισμός κ.ο.κ. είναι δυσβάσταχτο για τους ερασιτέχνες πρωταθλητές μας. Που ψάχνουν 1.500 ευρώ για να μπορέσουν να κάνουν το όνειρό τους πράξη.

Και μια καλή λύση, ήταν οι φίλοι τους. Σε αυτούς -και σε κάθε έναν που αγαπάει τον αθλητισμό- απευθύνθηκαν μέσω της γνωστής πλατφόρμας whydonate, ζητώντας την στήριξη όλων μας.
Ήδη μέχρι την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ είχαν συγκεντρωθεί 970 από τα 1500 ευρώ.
Αρα;
Καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα παιδιά!

Γράφουν Σχετικά:
"Είμαστε ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας, ο Ελισαίος Γουβής και ο Σωκράτης Ζώτος, οι πρώτοι Έλληνες αναβάτες που προκρίθηκαν ποτέ για το Ews Trophy of Nations και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να φτάσουμε εκεί! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Finale Ligure - Ιταλία στις 1-2 Οκτωβρίου!
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το κόστος ταξιδιού σε αγώνες είναι υψηλό, αλλά ο προϋπολογισμός μας είναι αρκετά χαμηλός! Το κόστος των καυσίμων, τα διόδια, η διαμονή, το φαγητό και τα τέλη εγγραφής σε αγώνες είναι πολύ ακριβά! Όλες οι δωρεές θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη μέρους των εξόδων μας και τη διευκόλυνση της προσπάθειάς μας να αγωνιστούμε στο εξωτερικό ως ελληνική ομάδα!
Οποιεσδήποτε δωρεές εκτιμώνται και σίγουρα θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το όνειρό μας να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στο Ews πραγματικότητα"!

Συνδράμουμε εδώ

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech