Καταγγελίες για ανεπίτρεπτες συμπεριφορές στο Δημοτικό Γήπεδο Ρίου

Δευτέρα, Αύγουστος 29, 2022 - 9:07πμ
Το γήπεδο στο Ρίο

Πληθώρα καταγγελιών λάβαμε από αναγνώστες μας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ρίου. Κάνουν λόγο για διωγμό των μικρών παιδιών και για απαράδεκτες συμπεριφορές.

Μεταξύ άλλων παράπονα εξέφρασαν οι Μ.Π., Μ.Ε., Ν.Τ. (τα πλήρη στοιχεία τους είναι στη διάθεση μας):

Μερικά από όσα κατήγγειλαν:

- Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι μαζευόμαστε γύρω στα 20 παιδιά στο δημοτικό γήπεδο του Ρίου και παίζουμε ποδόσφαιρο χωρίς να ενοχλούμε κανέναν. Εδώ και λίγες μέρες η διοίκηση του Αετού Ρίου μας πέταξε έξω με φωνές και απειλές γιατί είχε η ομάδα προπόνηση είπανε. Έκαναν στο μισό γήπεδο εμείς ζητήσαμε να παίξουμε στο άλλο μισό που ήταν ελεύθερο και μας έδιωξαν έξω με φωνές και απειλές. Την άλλη μέρα είχαν κλειδώσει 2 τέρματα που είχαμε για να παίζουμε στο μισό γήπεδο με λουκέτα και αυτά τα τέρματα δεν ανήκουν στην ομάδα του Αετού Ρίου. Τώρα πια, κάθε μέρα, ο πρόεδρος μας βγάζει έξω από το δημοτικό γήπεδο και σε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και το μόνο που θέλουν τα παιδιά είναι να περάσουν λίγη ώρα παίζοντας ποδόσφαιρο και ένας άνθρωπος καταστρέφει τα απογεύματα από τόσα παιδιά. Ενα γήπεδο που δεν ανήκει ούτε στον ίδιο ούτε στην ομάδα είναι Δημοτικό γήπεδο.
Αν μπορείτε κάντε ένα άρθρο να το δουν όλοι να δικαιωθούν αυτά τα παιδιά να χαρούν τις λίγες μέρες που τους έμειναν πριν το σχολείο και να παίξουν απλά ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν φόβο

- Καλησπέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας. Σαν δημότης του Ρίου έζησα με τα μάτια μου μια πράξη ντροπής. Η διοίκηση του Αετού Ρίου έδειχνε με φωνές και απειλές τα παιδιά από το δημοτικό γήπεδο που έπαιζαν ήρεμα και ωραία ποδόσφαιρο. Τονίζω από το δημοτικό γήπεδο. Αυτό είναι απαράδεκτο πρέπει να το μάθει ο κόσμος είναι κατάχρηση εξουσίας από την μεριά της διοίκησης του Αετού Ρίου σε μικρά παιδιά!!!

* Με χαρά θα φιλοξενήσουμε τυχόν απάντηση της δημοτικής αρχής και του Αετού Ρίου.

Ευθύς μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, οι καταγγέλοντες έκαναν γνωστό πως ήδη λύθηκε το πρόβλημα. Η διοίκηση του Αετού, αναβαθμίζει το παρακείμενο μικρό γήπεδο ώστε να παίζουν απρόσκοπτα τα παιδιά.

"S"

Υποστήριξη: SilkTech