Επέστρεψε στη δράση ο Κώστας Αμτζόπουλος

Πέμπτη, Αύγουστος 25, 2022 - 12:03πμ
Ο Κώστας Αμτζόπουλος

Στην ενεργό δράση επέστρεψε ο πατρινός πρωταθλητής της Ολυμπιάδας, Κώστας Αμτζόπουλος, που εδώ και καιρό έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο.

Πρόσφατα αγωνίστηκε στον αγώνα 10 χλμ «Moon Run», όπου τερμάτισε σε 36.47.

Προπονείται με τον Χαράλαμπο Ιωάννου και στόχο έχει να «επανέλθει» πλήρως. Σκοπεύει, τη νέα χρονιά, να αγωνιστεί στο Παγκύπριο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών, με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Τα Ολύμπια», αλλά και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Είναι γεννημένος το 1992 κι είχε να αγωνιστεί από το 2015.

Τα ατομικά του ρεκόρ:

1.500 4'.10''
10.000 33'.33''
5.000 15'.55''
Ημιμαραθώνιος 1.15'

Η ανάρτηση του ίδιου, στο facebook:

"8 ολόκληρα χρονια πέρασαν για να κάνω μια τόσο ομορφη κούρσα σαν κι αυτή,(αν και ο χρονος απείχε από τον χρόνο που είχα) μετά από τραυματισμούς και αποχή από τον αθλητισμό πλέον θα προσπαθήσω να επιστρέψω σ αυτό! Coach θα σε κάνω περήφανο! Ακόμη μια ευκαιρία στον εαυτό μου λοιπόν! Μια νέα αρχή με νέους ανθρώπους πλέον με νέο προπονητή όλα ρέουν όμορφα! Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον νέο μου προπονητή που πιστεύει σ αυτο που μπορώ να καταφέρω και επέλεξε να είναι δίπλα μου σε όλο αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μοναδικό άνθρωπο που δέχεται όλο αυτό και στηρίζει την πορεία μου όσο δύσκολο κι αν είναι Pampina Andreou !και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σ αυτούς που πιστεύουν σε μένα! Theodoros Andreou".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech