Κριστιάνο Ρονάλντο: Επέστρεψε στο σπίτι με τη Τζορτζίνα και τη νεογέννητη κόρη τους

Παρασκευή, Απρίλιος 22, 2022 - 10:40πμ
Ολη η οικογένεια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ επέστρεψαν στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη τους την Πέμπτη, λίγες μέρες αφότου ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε ότι η σύντροφός του έχασε τον δίδυμο αδερφό του παιδιού κατά τη γέννα.

Ο 37χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιράστηκε με τους 430 εκατομμύρια ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στην οποία κρατάει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειας έχοντας δίπλα του την Ισπανίδα σύντροφο του και τα τέσσερα παιδιά τους - τρία από τα οποία ο ποδοσφαιριστής απέκτησε από παρένθετες γυναίκες.

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου. Η Τζίο και η μικρή μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για τα καλά τους λόγια και τις κινήσεις (συμπαράστασης). Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι αισθανθήκαμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι ώρα να είμαστε ευγνώμονες με τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο», ήταν το μήνυμα του Κριστιάνο, με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία.

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε λίγο αφότου ο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία την Τρίτη το βράδυ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ, σε ένα ματς στο οποίο ο Πορτογάλος επιθετικός δεν συμμετείχε.

Ο CR7 ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2021 ότι περίμενε δίδυμα με την επί χρόνια σύντροφό του Τζορτζίνα, την οποία γνώρισε ενώ έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος άσος ανακοίνωσε την Μεγάλη Δευτέρα ότι ένα από τα δίδυμα πέθανε (το αγοράκι), με τον Ρονάλντο να περιγράφει την απώλεια ως «τον μεγαλύτερο πόνο».

Υποστήριξη: SilkTech