Ακάθεκτος ο ΝΟΠ 11-7 και τον Ηλυσιακό

Κυριακή, Απρίλιος 3, 2022 - 3:57μμ
Δίκαιη νίκη

Εμφανώς ανώτερος ο ΝΟΠ νίκησε στο «Πεπανός» (3/4) και τον Ηλυσιακό με 11-7 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της β' φάσης του 74ου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής πόλο των ανδρών.

Πρώτη και καλύτερη συνεχίζει η ομάδα του Βασίλη Λαμπάτου, που καίτοι αδιάφορη βαθμολογικά και χωρίς τους «μικρούς διεθνείς» έκανε το καθήκον της και επιβλήθηκε δίκαια.

«Αποδείξαμε πως δεν είμαστε αδιάφοροι, δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι» είπε ο προπονητής Βασίλης Λαμπάτος και απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την νίκη.

Τα 8λεπτα: 2-0, 3-3, 2-4, 4-0. Διαιτήτευσαν οι Μοίραλης - Μάρκοβιτς. Σκοραραν για τον Ηλυσιακό: Χριστοφίδης 1, Αβαγιάννος 2, Γκιτσάκης 1, Παλιός 2, Τασσόπουλος 1.

ΝΟΠ (Βασίλης Λαμπάτος): Βυθούλκας, Γεωργαράς 2 (έφτασε τα 38 φέτος, πρώτος σκόρερ της ομάδας), Πολλάτος, Κανελλόπουλος 4 (ξελάσπωσε τον ΝΟΠ σε κρίσιμο σημείο ο αρχηγός), Ρογδάκης 1, Γουρδούπης, Παπαχριστόπουλος 2, Κωνσταντακόπουλος 1 (εξαιρετικό γυριστό), Λυκούδης 1, Γκότσης, Ανδρικόπουλος, Πασσάς, Γιώτης, Φιλιππάτος, Νεγκίζ.
* 15 αποβολές σε βάρος του ΝΟΠ, που έχασε και δύο πέναλτι, και 16 σε βάρος του Ηλυσιακού. Πολλές...

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΠ

Η ΝΕΠ ηττήθηκε με 7-6 από την Ηλιούπολη εκτός έδρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της β' φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. Η πατρινή ομαδα θα μπορούσε να αποδράσει με την ισοπαλία από την έδρα του αντιπαλου της, όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης μας υπέπεσε σε μοιραίο λάθος και δέχτηκε γκολ.
Τα 8λεπτα: 1-1, 2-1, 2-4, 2-0.
ΝΕΠ: Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Κοντονής 1, Τουλγαρίδης, Μουστεράκης 2, Σπανογιάννης, Πετρόπουλος, Μπρακατσέλος, Καρράς, Δελαπόρτας, Μπάρλος, Κωνσταντόπουλος, Γιαννακέας 2.

Υποστήριξη: SilkTech