Ρεκόρ στο γυναικείο ποδόσφαιρο: 91.533 οπαδοί στο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή, Απρίλιος 3, 2022 - 4:30μμ
Θρίαμβος των μπλαουγκράνα με 5-2

Το γυναικείο ποδόσφαιρο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια και η απόδειξη έρχεται και από όσα γίνονται στην Ευρώπη, όπου οι ομάδες μεγάλων κλαμπ παίζουν μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες οπαδούς. Όπως, δηλαδή, έγινε στο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, όπου σημειώθηκε ρεκόρ λόγω της παρουσίας 91.533 οπαδών στο κατάμεστο Καμπ Νου.
Ήταν ο αγώνας ρεβάνς για τους «8» της διοργάνωσης και η Μπαρτσελόνα είχε το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη της με 3-1 στον πρώτο αγώνα. Οι προβλέψεις για πρόκριση, επομένως, επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα πανηγυρικά, αφού ήρθε και δεύτερη νίκη, με το εμφατικό 5-2.
Αυτό όμως, το σκορ και η πρόκριση δηλαδή, είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Όλους τους υπόλοιπους, τους ουδέτερους, τους αφορά το γεγονός ότι σε γυναικείο αγώνα ποδοσφαίρου γέμισε το Καμπ Νου! Κάτι που έμοιαζε απίστευτο μέχρι και πριν λίγα χρόνια είναι πλέον γεγονός, με τα 91.533 εισιτήρια που κόπηκαν να αποτελούν ρεκόρ για το γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού ξεπεράστηκε η επίδοση των 91.185 εισιτηρίων από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις ΗΠΑ, το καλοκαίρι του 1999.

Υποστήριξη: SilkTech