Σοκ: "Έφυγε" ξαφνικά στα 43 του ο Φάνης Παπαγεωργίου

Δευτέρα, Μάρτιος 14, 2022 - 6:08μμ
Προσωπικότητα του οπαδικού κινήματος της Παναχαϊκής

Σοκ προκαλεί στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του γνωστού λογιστή Φάνη Παπαγεωργίου.

Ο εκλιπών, ο οποίος ήταν ένθερμός οπαδός της Παναχαϊκής με έντονη κοινωνική & πολιτική δραστηριότητα "έσβησε" ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας, μόλις στα 43 του χρόνια, σκορπώντας θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Αλεξάνδρα Κατσαγάνη και τα δύο τους παιδιά.

Διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην οδό Αγίου Νικολάου, ενώ ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Πιτα του Παππού" στην οδό Αγίου Ανδρέου. Είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την Παναχαϊκή, όντας ενεργό μέλος του συνδέσμου "Αχαιοί", ενώ παρουσίαζε κατά το παρελθόν και τηλεοπτική εκπομπή.

ΣΥΛΛΥΠΕΙΤΑΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Η οικογένεια της Παναχαϊκής με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά σήμερα έναν ένθερμο υποστηρικτή της. Εντελώς ξαφνικά έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Φάνης Παπαγεωργίου ένας εκ των πλέον ένθερμων οπαδών της ομάδας μας. Εδώ και πολλά χρόνια ακολουθούσε την κοκκινόμαυρη ιδέα και φέτος στήριξε έμπρακτα τη νέα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσω της χορηγίας του από την επιχείρηση του «Η πίτα του παππού» για τη σίτιση των ποδοσφαιριστών μας. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την Παναχαϊκή παθολογικά και πάντα ήταν στο πλευρό της. Η διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και εύχονται ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του αυτές τις δύσκολες ώρες. Καλό ταξίδι Φάνη...

Υποστήριξη: SilkTech