Σύλλογος Καλών Τεχνών Κωστής Παλαμάς: Θερμά συγχαρητήρια στον Ελληνισμό του Καναδά

Κυριακή, Μάρτιος 13, 2022 - 10:30μμ
Ένα μεγάλο "εύγε"

Η σχετική ανακοίνωση: Τα αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος, γιατρός Χαλάτσης Θεόδωρος και ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας, πυρηνικός φυσικός καθηγητής, Δρ.Παππάς Κωνσταντίνος με τεκμηριωμένες αποδείξεις και ακατάπαυστη επιμονή πέτυχαν μια σημαντική ειρηνική πρωτοβουλία.
Έπεισαν σε ειδική συνεδρίαση τον Υπουργό Εξωτερικών του Καναδά κύριο Francois Champagne να διακόψει και να αποσύρει την προμήθεια ανταλλακτικών του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που διέθετε ο Καναδάς στην Τουρκία για την κατασκευή των γνωστών Drones Mπαιρακτάρ που απειλούσαν την ειρήνη στην περιοχή.
Ο Υπουργός Εξωτερικών του Καναδά. Francois Phillipe Chapagne που ερεύνησε και αξιοποίησε την καταγγελία του Ελληνοκαναδικού Κονγκρέσου σχετικά με τα Τουρκικά Drones.
Αριστερά: Χουσάκος Λεωνίδας(Επίτιμος Γερουσιαστής) Μπακοπάνου Ελένη(Βουλευτής), Μπαπικιάν Άρις(Βουλευτής), και το Δ.Σ του Ελληνοκαναδικού Κονγκρέσου, Αδαμίδη Πελαγία(Ταμίας), Ιατρός, Χαλάτσης Θεόδωρος(Πρόεδρος) και Πυρηνικός Φυσικός Παππάς Κώστας (Αντιπρόεδρος και Γραμματέας)
Αριστερά: Αντιπρόεδρος, Παππάς Κώστας.τ. Πρωθυπουργός, Steven Harper, Γερουσιαστής, Χουσάκος Λ.
Το Canadian Hellenic Congress, είναι η Φωνή του Ελληνισμού στον Καναδά από το 1982 με 250.000 μέλη και ο Παγκόσμιος φορέας που με ιδιαίτερη ευαισθησία και μεγάλο ενδιαφέρον αγκάλιασε την Ολυμπιακή Κίνηση του Συλλόγου Καλών Τεχνών Πάτρας «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» για την ανάδειξη από την UNESCO ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ και την καθιέρωση της Πάτρας ως ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΜΝΟΥ.
Τα αντικείμενα του μεγάλου αυτού Οργανισμού περιλαμβάνουν:
1.Προώθηση του Ελληνισμού, της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Πολιτικής Ευθύνης.
2.Την ενίσχυση, την αλληλεγγύη και την ενότητα μεταξύ των ελληνικών κοινοτήτων και των οργανώσεών σε όλο τον Καναδά
3.Την προβολή και εξασφάλιση της συνέχειας και ανάπτυξης του ελληνικού πολιτισμού, της γλώσσας, των εθίμων-παραδόσεων της πνευματικής και κοινωνικής κληρονομιάς στον Καναδά
4.Την προώθηση και υποστήριξη της Ελληνικής παιδείας και της ανάπτυξης των Ελληνικών αξιών και αρετών.
Ο Σύλλογος Καλών Τεχνών Πάτρας «Κωστής Παλαμάς» και οι συνώνυμοι Πολιτιστικοί και Καλλιτεχνικοί φορείς, το Κέντρο Πολιτισμού-Ολυμπισμού «Κωστής Παλαμάς» ο Όμιλος Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς» ο Πολιτιστικός φορέας Κοιν.Σ.Επ. «Πολιτεχνόπολη, Μαρσύας, ως ελάχιστη προσφορά, αποφάσισαν να κοινοποιήσουν στο Δ.Σ τιμητική επιστολή και να εκφράσουν και δημοσίως ως παράδειγμα προς μίμηση τα θερμά τους συγχαρητήρια και τους αποδίδουν ένα μεγάλο «ΕΥΓΕ» για τον ιδιαίτερο Ελληνικό παλμό που κτυπά στις καρδιές τους και καταξιώνουν το υπέροχο της φυλής των Ελλήνων.

Υποστήριξη: SilkTech